Beauty

Bye bye dun haar: ReGenesis by RevitaLash

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Weet je nog dat we begin dit jaar de RevitaLash en RevitaBrow mochten testen? De fabrikant van deze wondermiddeltjes komt nu met een nieuw product op de markt (of eigenlijk drie producten!) en dat willen we je - na onze succesvolle ervaring met de RevitaLash - natuurlijk niet onthouden. Want na een hulpmiddel voor onze wimpers en wenkbrauwen was het wachten natuurlijk op een lifesaver voor ons haar.

De ReGenesis collectie bestaat uit drie verschillende producten die het hoofdhaar versterken: een haarmasker, een haarspray en een haarschuim. De producten zijn zeer geschikt voor breekbaar, broos en dunner wordend haar, veroorzaakt door invloeden van buitenaf, zoals stress en schade van stylingtools. 

regenesis revitalash

Micro-Targeting Spray
De Micro-Targeting Spray van RevitaLash bevat het gepatenteerde BioPeptin ComplexTM, dat het haar beschermt tegen broosheid en haarbreuk. De formule verbetert daarnaast de vochtbalans, textuur en glans van het haar, waardoor het er dikker en gezonder uitziet.
 
Fast-Absorbing Foam
De Fast-Absorbing Foam is voorzien van dezelfde formule als de spray. Het is een schuim voor iedere dag, dat het haar niet verzwaart. Het verbetert de haartextuur en geeft het een gezonde, volumineuze en glanzende uitstraling. Fijn voordeeltje: het schuim is ideaal voor last minute gebruik want hoeft bij gebruik niet uitgespoeld te worden.
 

Detox Hair & Scalp haarmasker
Het Detox Hair & Scalp masker is ideaal te gebruiken als wekelijkse behandeling om de hoofdhuid en het haar een verzorgende boost te geven. 

De ReGenesis collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij de betere salons en online. De spray kost € 142 (60 ml), het haarschuim kost € 142 (46 ml) en het haarmasker € 49,- (190 ml)

Deel dit artikel
Back to top