Beauty

Prada lanceert Les Infusions de Prada collectie

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Yes yes yes: er komt weer een nieuwe Infusion collectie aan! Vanaf eind september is de nieuwe Les Infusion de Prada parfumcollectie in Nederland te verkrijgen en wij op de redactie mochten de geuren alvast testen...

De Les Infusion de Prada collectie wordt al uitgebracht sinds 2007 en dit jaar is de collectie flink vernieuwd. We kunnen namelijk drie nieuwe releases en drie vernieuwde versies verwachten. Zo is onder andere de bestseller Infusion d'Iris (oorspronkelijk uit 2007) opnieuw uitgebracht en ook de Infusion d'Oranger (uit 2009) en de Infusion d'Vetiver (2010) komen in de nieuwe collectie terug.

les infusions de prada

De unisex geuren komen in een mooie vintage flacon, die oorspronkelijk al in 1913 werden ontworpen door de opa van Miuccia Prada.

les infusions d'iris

Infusions d'Iris werd in 2007 uitgebracht. Een frisse en luchtige geur van onder andere iris, mandarijn, ceder en Tunesische neroli.

iris cedre

Infusion d'Iris Cedre is een onverwachte interpretatie van de Infusion d'Iris. De nieuwe geur bevat noten van Iris, ceder, Tunesische neroli, benzoë uit Laos en Somalische wierook.

infusion de fleur d'orange

Infusion de Fleur d'Orange bevat een mix van oranjebloesem, jasmijn en tuberoos.

les infusion d'prada

Infusion d'Amande is een bitterzoete geur van amandelen, heliotroop, tonkabonen, musk en anijs.

les infusions de prada parfum

Een sensuele en frisse geur: Infusion d'Oeillet bevat anjer, sandelhout, patchoeli en mandarijn extract.

prada parfums 2015

Tot slot de Infusion d'Vetiver: een sprankelende geur die haar frisheid te danken heeft aan paarse gember. De geur bevat daarnaast akkoorden van bergamot, Turkse roos en Haïtiaanse vetiver. 

De Les Infusions de Prada collectie is vanaf 28 september verkrijgaar bij de Bijenkorf in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven voor € 114,35 (100 ml).

Deel dit artikel
Back to top