Beauty

WIN: verzorgende huidproducten van Drs. Hans Schreuder

Ook toe aan een nieuwe huidverzorgingsproducten? Doe dan mee aan onze winactie, en maak kans op Morning Cream, Night Cream en Scar Treatment Cream van Drs. Hans Schreuder!

Drs. Hans Schreuder
In de Beautybox zijn er regelmatig producten van Drs. Hans Schreuder te vinden. Maar wie is die meneer Schreuder toch? Welnu, we gaan het je vertellen:
Hans Schreuder -het is dus inderdaad een écht persoon- is van huis uit organisch chemicus. Gedreven door een voortdurende nieuwsgierigheid bewandelt hij in zijn laboratorium graag onorthodoxe wegen die hem tot vooruitstrevende inzichten drijven en nieuwe producten brengen. Zijn positie in de wereld van huidverzorging is uniek. Hij doorziet als geen ander de vluchtige trends van de dag, en baseert zijn productontwikkeling uitsluitend op zijn eigen waarneming. Daardoor slaagt hij er voortdurend in met duurzame oplossingen te komen die grensverleggend zijn op het gebied van huidverzorging.

Winactie

Deelnemers van de winactie maken kans op de HPO - morning cream, HPO - night cream en Scar Treatment Cream van Drs. Hans Schreuder. We gaan hieronder even wat dieper in op deze fijne producten.

Drs. Hans Schreuder HPO - morning cream /  €34
De HPO - morning cream zorgt voor een verfrissend begin van de dag en een gezonde huid...Een soepel smerende dagcrème, verrijkt met natuurlijk melkzuur en vitamine E die je huid vitaliseren en verzorgen. Tevens wordt de stofwisseling van de huid gestimuleerd. De crème is verrijkt met gistextract dat B-vitaminen bevat. Bijzonder aan gistextract is dat het extra voeding geeft,  huidzuiverend werkt en de zuurstofopname van de huid verbetert. Ook bevat de crème anti-oxydanten die huidveroudering tegengaan (anti-aging). De natuurlijke HPO-morning cream beschermt uw huid tegen invloeden van buitenaf en verzacht haar. En dankzij de hypoallergene formulering is de gevoelige huid er ook heel blij mee.

Drs. Hans Schreuder HPO - night cream / á €29
De HPO - night cream beschermt en verzorgt de huid tijdens het slapen. Ons lichaam heeft ’s nachts extra bescherming nodig. De crème heeft een natuurlijke voedende werking die ervoor zorgt dat de huid lekker soepel aanvoelt. De toegevoegde anti-oxydanten gaan huidveroudering tegen (anti-aging). Tevens is de crème verrijkt met allantoïne. Allantoïne bevordert de aanmaak van nieuwe cellen. HPO - night cream is verkrijgbaar in een tube en een potje.


Drs. Hans Schreuder Scar Treatment Cream / á €29
De Scar Treatment Cream is een unieke littekencrème die, dankzij sojaextract en andere natuurlijke voedingstoffen, littekens zichtbaar vermindert. Het is ideaal voor het verminderen van alle soorten littekens. Soja egaliseert de kleur en textuur van de huid. Ook bevat het natuurlijk vitamine E, natuurlijk melkzuur en natuurlijk rijst- en kamille-extract. Deze samenstelling vermindert littekens, voedt de huid en werkt vochtregulerend. Vanwege de herstellende eigenschappen is de natuurlijke litteken crème van Drs. Hans Schreuder ook geschikt als regenererende dagcrème (anti-aging). Ook vermindert de Scar Treatment Cream puistjes, rimpels en andere oneffenheden

MEEDOEN!

Wil je meedoen met de winactie, dan hoef je slecht twee dingen te doen; de Facebookpagina van Drs. Hans Schreuder liken en onderstaand formulier invullen. Succes!

Deel dit artikel
Back to top