Winnen

WIN: Een dagje shoppen in Batavia Stad Fashion Outlet!

Outlet shoppen wordt steeds populairder en wij snappen wel waarom! Het is gezellig, ontspannen en je vindt vaak de leukste dingen voor de beste prijsjes. Daarom stonden wij dan ook te trappelen om een dagje in Batavia Stad Fashion Outlet te shoppen! Met de vlogcamera op zak vertrokken Tess en Daphne van Amsterdam naar Lelystad. In stijl! Want vanaf Amsterdam centrum neem je tegenwoordig heel makkelijk de speciale shuttle bus van Batavia Stad, die je pal voor de deur afzet. Benieuwd hoe een dagje Batavia Stad er uit ziet? Kijk dan met ons mee! 

De Shopping Shuttle is heel makkelijk: elke dag vertrekt de grote zwarte touringcar van de parkeerhaven voor het Hotel Park Plaza Victoria tegenover Amsterdam Centraal Station om 10.00 uur 's ochtends. De bus brengt je in slechts 50 minuten naar de fashion outlet, waar je voor de deur uitstapt. Om 15.00 uur gaat de bus weer terug. Een retourtje voor deze service kost €15,-. Let op! Morgen (5 augustus) zijn de buskaartjes €10,- en krijg je er ook nog eens een goodiebag bij! Op is op dus wees er snel bij.

Aangekomen in Batavia Stad Fashion Outlet is het daarna shoppen geblazen natuurlijk! Wij hebben een paar van onze favoriete winkels bezocht en nemen je graag mee op ons shopavontuur! Bekijk de vlog en de foto's hieronder.

 

 
De shuttle bus! Die kan je niet missen toch? ;)
 
 
 
 
Batavia Stad is bijna als een klein dorpje met de beste winkels met voor iedereen wat wils. Zowel jong als oud kan hier met gemak een hele dag shoppen. 
 
 
Mmmmhhhhhh lekker lunchen bij La Place. 
 
 
 
Er is bijna teveel om uit te kiezen! Wij worden blij van Batavia Stad. 
 
WIN!
Wil jij samen met een vriend of vriendin of familielid ook een dagje Outlet shoppen in Batavia Stad Fashion Outlet? Dat kan! 
Wij mogen namelijk 5 x €100,- shoptegoed weggeven inclusief 5 x 2 tickets voor de Shopping Shuttle! Meedoen is heel makkelijk. Laat ons hieronder weten wie jij mee wilt nemen deze dag en waarom, laat je adres gegevens en emailadres achter en wie weet maken we jou over twee weken wel blij met deze leuke prijs! Succes! 
 
Deel dit artikel
Back to top