Interior

De 10 mooiste zwembaden ter wereld

Stijgt de hitte naar je hoofd? Droom dan even weg bij deze mooie zwembaden en fantaseer dat jij aan de rand zit van één deze mooie splash pools. Wij hebben namelijk de mooiste zwembaden ter wereld voor je op een rijtje gezet. Geld noch moeite wordt bespaard om deze mooie plekken te bouwen.

Nog niet op vakantie geweest, of ben je net terug? Blijf dan nog even in de vakantiesfeer door het bekijken van deze mooie plaatjes. Wie weet, geeft het je wel inspiratie bij het boeken van een vakantie. Sommige zwembaden komen je mischien zelfs bekend voor zoals The McCarren Hotel & Pool in New York. Er is een bekende aflevering van Sex in The City waar Carrie Bradshaw haar best doet een lidmaatschap te bemachtigen van dit mooie zwembad. Zoek je het dichter bij huis, vlakbij Nederland ligt er een gigantisch zwemparadijs. Bekijk eerst hier 's werelds mooiste zwembaden. Puur relaxen en afkoelen!


1. Grace Santorini, Thira, Griekenland


2. Bondi Icebergs Club, Bondi Beach, Australië


3. The McCarren Hotel & Pool, Brooklyn, New York


4.Hanging Gardens Ubud, Bali, Indonesië


5. Molitor Molitor in Parijs


6. The Four Seasons Hualalai in Historic Ka-upulehu, Kailua-Kona, Hawaii


7. Beverly Hills Hotel, Beverly Hills, Californië


8. The Joule Hotel in Dallas


9.The Amangiri Pool in Utah


10. The Blue Lagoon in Ijsland

Beetje afgekoeld na het zien van deze zwemparadijsjes? Bij een zwembad hoort natuurlijk ook een zwem-outfit. Shop de mooiste zwempakken en bikini's hier. Zonnebril er bij? Wij hebben de leukste sunnies voor je op een rijtje gezet! Bij een swimsuit hoort natuurlijk ook een zacht en haarvrij huidje, een (bijna) pijnloze bikini-wax ondergaan is mogelijk, lees onze tips. Is waxen niets voor jou, wij geven op het moment een laserontharing t.w.v 594.- euro bij Red Carpet Queen.

 


Deel dit artikel
Back to top