Winnen

WIN: Laserontharing behandeling bij Red Carpet Queen t.w.v. €594,-

Heb je last van overbeharing op plekken waar je dat liever niet wilt hebben? Of heb je chronisch last van ingegroeide haren, ontstekingen of scheerirritatie? Of misschien ben je gewoon helemaal klaar met de never ending story van scheren en/of waxen? Dan is definitief ontharen met een diodelaser zeker een optie voor je! Met gemiddeld 5 à 7 behandelingen word je verlost van deze ongewenste haargroei voor een hele lange tijd, meestal permanent. Ideaal dus!
 
Speciaal voor jullie hebben wij deze winactie geregeld, ideaal voor de zomer. Want hoe fijn is het om niet meer je oksels te hoeven scheren! Want eerlijk.. wie wordt daar nou niet moe van? Red Carpet Queen heeft hier de perfecte oplossing voor, namelijk een kuur van 6 behandelingen met LightSheer voor de oksels. Deze behandeling heeft een waarde van 6 x €99 dus samen €594. Dit wil iedereen toch winnen?!

 
Hoe werkt LightSheer?
Het specifieke laserlicht (met een golflengte van 810 Nm) wordt opgenomen door het pigment van het haar wat in het haarzakje zit. De haar wordt warm en geeft zijn warmte af aan het haarzakje, waardoor dit volledig vernietigd wordt. De grote kracht en warmte van de LightSheer diode laser, waar Red Carpet Queen Store voor heeft gekozen, zorgt voor volledige vernietiging van het haarzakje. Dit is nodig om herstel van het haarzakje te voorkomen. Binnen 7-10 dagen na de behandeling worden de vernietigde haartjes door de huid uitgestoten.

Lightsheer laser  red carpet queen laserbehandeling


 

Is laserontharing voor iedereen?
Met de Lightsheer laser kunnen alle huidtypes en huidskleuren veilig behandeld worden. Alleen de blonde, grijze en rosse haren reageren niet op de laserstraal omdat er gewoonweg te weinig pigment in die haren aanwezig is waardoor er niet voldoende warmte ontstaat om het haarzakje te vernietigen. Er is trouwens op dit moment geen enkel systeem op de markt dat haren met te weinig pigment wél permanent kan verwijderen. (Dus laat je niet misleiden!)
 
Intake
Voorafgaand aan elke behandeling wordt er een uitgebreide intake afgenomen door een van onze laserspecialistes. Er wordt gekeken of je de geschikte kandidaat bent voor een succesvolle behandeling. Je vult daarnaast ook een toestemmingsformulier in waarin je Red Carpet Queen toestemming geeft om de behandeling bij je uit te voeren en aangeeft dat je op de hoogte bent van de risico’s en de voor- en nazorg tijdens de behandelingen. 

Red Carpet Queen oksel laserbehandeling

WIN!
Ben jij het eindeloze scheren ook zat en wil je er voor een lange tijd vanaf zijn? Dat kan! Like onze Facebook pagina en die van Red Carpet Queen, laat ons hieronder weten waarom jij deze actie moet winnen! Ow en vergeet natuurlijk niet je gegevens achter te laten. Succes! Mocht je meer willen weten over de laserbehandeling kijk dan even op: redcarpetqueen
 
Deel dit artikel
Back to top