Beauty

Filorga Skin Absolute Day

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Ieder zonnestraaltje willen we meepakken. Want nu de zomer in Nederland eindelijk een beetje is begonnen, willen we natuurlijk ook een lekker gebruind velletje. Maar o-zo lekker als dat klinkt, o-zo schadelijk is de zon voor onze huid. Door teveel UV-straling kan de huid namelijk snel verouderen. Met rimpels, pigmentatievlekken en huidverslapping als gevolg. Lichtstraling is een boosdoener.

Toch is daglicht niet alleen een vijand. Licht heeft namelijk ook waardevolle energie en daar maakt Filorga dankbaar gebruik van in haar nieuwste dagcrème: Skin Absolute Day. Een luchtige dagcrème waarbij Filorga de goede eigenschappen van het licht, de energie, inzet om de slechte eigenschappen (veroudering door het licht) te bestrijden.

filorga skin absolute day

Wat de crème precies doet? De positieve engerie van het licht wordt gebruikt voor anti-verouderende activiteit en de schadelijke straling wordt geneutraliseerd. Zo vangen thermostabiele enzymen de schadelijke UV- en IR-straling op en zetten deze om in positieve engergie, die de huid een krachtige boost geeft. Klinkt ingewikkeld. Misschien moet je de crème gewoon maar eens proberen? Wij zijn in ieder geval fan van de heerlijke frisse geur en de gladde textuur...

filorga skin absolute day cream

De Filorga Skin Absolute Day dagcrème is vanaf september verkrijgbaar voor € 119 bij ICI Paris XL. 

Deel dit artikel
Back to top