Fashion

Vijf redenen om NU gezonder te gaan leven

Zeg vaarwel tegen junk food, energiedrankjes en weinig slaap. Met de Career Girl Challenge geven wij jou dat extra beetje motivatie om te starten met een gezonde levensstijl. We geven je maar liefst vijf redenen om gezonder te gaan leven. Starting: NOW!  
 
#1 - Energieboost
Redbull of andere energiedrankjes heb je niet meer nodig. Alles wat je wel nodig hebt: healthy foods! Je energielevel krijgt hier een enorme boost van waardoor je meer uit je dag kunt halen. Ook een dagelijkse workout zal je helpen om je fitter te voelen.
 
#2 - Beter humeur
Healthy people are happy people! Een gezonde levensstijl zal je erbij helpen om je humeur te verbeteren. Een goede workout stimuleert het brein waardoor je je gelukkiger en relaxed voelt. (Al heb je dit gevoel natuurlijk sowieso nadat je klaar bent!)


Beeld: Beautyandthebody
 
#3 - Gezond gewicht
Keuzes als stoppen met roken, minder alcohol drinken en regelmatig eten zullen zorgen voor een gezond gewicht. Natuurlijk is het ook belangrijk om veel fruit en groente te eten en genoeg te bewegen. 
 
#4 - Geestelijke gezondheid
We vergeten soms nog wel eens dat geestelijke gezondheid ook afhangt van lifestyle choices. Genoeg rust is onmisbaar voor een gezond brein en je geheugen zal extra scherp zijn. Het verbetert je humeur en de kans op een depressie is kleiner. 


Beeld: Huffingtonpost
 
#5 - Voorkom ziektes
Ook verkleint een gezonde levensstijl de kans op ziektes. Het kan moeilijk zijn om je slechte gewoontes af te leren, daarom is het belangrijk om gewoon NU te beginnen! 
 
Deel dit artikel
Back to top