Winnen

WIN: 25 x VIP-tickets + 1 voor het private shopping event van Ralph Lauren

Wil jij geheel verzorgd naar de compleet vernieuwde Ralph Lauren outlet in Batavia Stad op donderdagavond 30 juli? Wij vertrekken met een shuttle bus naar deze VIP shopping night en jij en een vriend of vriendin kan hierbij zijn. Lees snel verder wat deze shoppingnight precies inhoudt!


DIT MODEFEESTJE MAG JE NÍET MISSEN!
 
Op 30 juli opent de nieuwe Ralph Lauren-outlet in shopwalhalla Batavia Stad Fashion Outlet. Om de opening van deze winkel te vieren organiseert het merk een private shopping event en jíj kunt VIP-tickets winnen.
 
 
 
Hoe ziet de avond er uit?
Op de exclusieve opening word je helemaal in de watten gelegd. Zo zie je als eerste de nieuwe winkel, verzorgt een DJ fijne muziek, is er een photo wall waar je samen met modellen op de foto kunt, zijn er hapjes en champagne én krijg je aan het eind van de avond een prachtige goodie mee naar huis. Daarnaast kan je natuurlijk als eerste alle items shoppen. Ook fijn: alleen deze avond krijg je bovenop de korting van de outlet 20 procent éxtra korting op al je aankopen. Shoppen maar! Ook regelen wij vervoer voor de 50 VIPs die met een bus vanaf Amsterdam Centraal heen een terug worden gebracht.
 
Natuurlijk kan je ook gewoon met eigen vervoer komen naar deze avond, laat ons dit dan even weten! 
 
 
Locatie: Batavia Stad, Bataviaplein 267, Lelystad
Tijdstip: donderdagavond 30 juli (18.00 – 20.30)
 
Winnen?
Wil jij samen met een vriend of vriendin aanwezig zijn bij het private shopping event van Ralph Lauren? Vul dan onderstaande velden in of stuur ons een mailtje naar info@fashionscene.nl 
 
 
Wij nemen maandag 27 juli contact met je op om de laatste details te bespreken! 
 
 
Deel dit artikel
Back to top