Beauty

Een cologne met een vleugje thee: Bvlgari L'Esprit du Thé

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Begin jaren 90 al lanceerde Bvlgari haar eerste geur met thee. En hoewel dat toen misschien niet zo gewaardeerd en begrepen werd, zijn we daar nu helemaal klaar voor. Thee is namelijk hot! En dus herintroduceerde Bvlgari haar 'thee collectie'. De collectie bestaat uit vier geuren: Au Thé Bleu, Au Thé Blanc, Au Thé Rouge en Au Thé Vert. 

bvlgari thee collectie

Au Thé Blue
Hij komt in een mooi blauw flesje en is geïnspireerd op een blauwe thee uit China: Wu Lang. De geur lijkt een beetje op likeur en is zowel bloemig als fruitig, met een houtachtige smaak van kastanje, honing en hazelnoot.

au the blue bvlgari

Au Thé Blanc
Witte thee bevat wel drie keer meer antioxidanten dan andere thee en is dus bijzonder goed voor de gezondheid. Bvlgari ïnterpreteert dit in een geur van ‘warme’ bloemen en houtachtige harmonieën, versterkt door ‘witte paprika’, ambrette en musk.

au the blanc bvlgari

Au Thé Rouge
Rooibos is een bekend ingrediënt in de Afrikaanse geneeskunde: met zijn hydraterende, anti-radicale en ontspannende eigenschappen. Dit vertaalt zich in een sensuele geur met spannende aroma's als roze peper, sinaasappel, bergamot en rooiboos. 

au the rouge bvlgari

Au Thé Vert
Natuurlijk ontbreekt de meest populaire thee van het moment niet in het rijtje: groene thee. Nog nooit eerder is deze soort gebruikt in de parfumerie. De Eau Parfumée Au Thé Vert heeft de lichtheid van een eau de cologne en bevat dus citrusvruchten, groene thee, peper en kardemom.

au the vert bvlgari

De Bvlgari Collectie Au Thé Bleu, Au Thé Blanc, Au Thé Rouge en Au Thé Vert zijn vanaf augustus verkrijgbaar voor € 79 (75 ml) bij de Bijenkorf en ICI Paris XL.

Deel dit artikel
Back to top