Winnen

WIN: 3 x 5 krachttrainingen in 20 minuten bij Bodytec Lounge!

Wel fit en slank willen zijn, maar geen tijd (of zin) hebben om uren in de gym te zwoegen? Je bent ongetwijfeld niet de enige die zich er maar niet toe kan zetten om na een lange werkdag te gaan sporten. Maar dit dilemma is nu verleden tijd; say hello to Bodytec Lounge!

Voor een gezond en strak lijf moet je doorgaans veel uren in de gym doorbrengen om resultaat te behalen. Aangevuld met het nodige denkwerk om er een gezonde leefstijl op na te houden; voldoende vitaminen, mineralen en nutriënten binnenkrijgen. Dit kost bij elkaar opgeteld veel tijd! 

Drie tot vier uur per week doorbrengen in de sportschool is voor lang niet iedereen haalbaar. De één heeft de tijd echt niet, de ander kan de energie niet opbrengen. En bij weer een ander spelen ongemakken als rugklachten een rol om niet te gaan sporten. Bodytec Lounge biedt een nieuwe manier van sporten aan die jou 2 dingen opleveren: tijd én resultaat! 

Electro Muscle Stimulation (EMS) wat is dat?
Bodytec Lounge combineert moderne techniek en wetenschappelijk inzicht met elektrische spierstimulatie (EMS). Simpel gezegd: een korte maar krachtige full body workout met snel waarneembare resultaten. Met elektrische spierstimulatie worden ook de dieper gelegen spieren bereikt en geactiveerd. Al na vijf sessies zul je merken dat je lichaam stabieler aanvoelt en na ongeveer tien tot vijftien sessies zul je je fitter voelen! Terwijl conventionele sportmethoden maximaal resultaat (vaak) alleen mogelijk maken door onder andere intensieve krachttraining, resulteert trainen bij Bodytec Lounge in meer bewegingsvrijheid en snelheid (reactievermogen). Daarnaast is er sprake van een duurzaam resultaat. Deze wetenschappelijk onderbouwde high-tech manier van sporten is een uitkomst voor iedereen met een overvolle agenda en daardoor geen puf heeft om te sporten. 3 uur gym in 20 minuten: tel uit je winst!

Fashionscene + Bodytec Lounge
Het bovengenoemde klonk ons als muziek in de oren; een training van 20 minuten die gelijk staat aan drie uur zwoegen in de gym! Dat wilden we zelf ook weleens uitproberen. Zo gezegd, zo gedaan...


Na wat dollen werd het tijd voor het serieuze werk.


Voorafgaand aan de training kregen we een zwart pakje aan. Deze wordt op de armen, benen, rug, billen en buik nat gemaakt met water (door dit te doen worden de elektrische impulsen effectief overgebracht.) Vervolgens werden we gehuld in een vest waar allerlei snoertjes aan bevestigd zitten, deze snoertjes worden weer gekoppeld aan de armen, benen, billen en buik.
We vonden het een beetje spannend, maar het ervaren personeel legde alles geduldig uit. De impulsen zijn het beste te omschrijven als een kietelend en prikkend gevoel. Tijdens de training doe je simpele oefeningen als squats, planking etc. Maar vergis je niet, het zijn misschien simpele oefeningen, na 20 minuten heb je het gevoel alsof je écht drie uur in de sportschool hebt gestaan! Na twee dagen hadden we spierpijn op plekken waarvan we niet eens wisten dat het kon. WOW! We waren best wel onder de indruk, en gaan dit een tijdje uitproberen. Bikiniproof lichaam here we come!...Keep you posted.

WINNEN
Ook nieuwsgierig geworden naar Bodytec Lounge? Wij mogen 3x vijf trainingen ter waarde van €100 weggeven! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Succes!
 


Meer informatie over Bodytec Lounge vind je hier.
Deel dit artikel
Back to top