Fashion

15x De leukste internationale fashionbloggers

Ideaal elke dag op de hoogte te zijn van de nieuwste trends op het gebied van mode. Dat is dankzij deze toppers geen probleem! 

Fashionbloggers, we kunnen ze niet meer weg denken! Ze zien er niet alleen geweldig uit, maar zijn ook altijd als allereerste op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van mode. Dagelijks laten we ons inspireren door hun geweldige tips en looks. Ideaal dus! Maar ja, het zijn er tegenwoordig ZO veel... Wie zijn nou de moeite waard om te volgen? Wij hebben de 15 leukste internationale (fashion)bloggers voor jullie op een rij gezet. Wij kunnen er werkelijk geen genoeg van krijgen! So be inspired..!

1. Angelica Blick
Dat Zweedse bloggers weten wat stijl is, is wel duidelijk. Naast fashionblogger is Angelica ook designer en stylist. Zij heeft altijd de mooiste modepareltjes in handen en ziet er tot in de puntjes verzorgd uit!

Angelica Blick internationale fashionbloggers


2. The Blonde Salad
De Italiaanse Chiara Ferragni woont inmiddels in Los Angeles. De passie voor mode en fotografie erfde ze van haar moeder. In 2009 startte zij haar blog TheBlondSalad. Inmiddels is ze een bron van inspiratie & stijl en populair in Europa en de U.S. Ze werkt samen met grote modehuizen, is te zien in bekende tijdschriften, heeft haar eigen schoenenlijn en is benoemd tot een van de invloedrijkste personen binnen de modewereld. 

The Blonde Salad internationale fashionbloggers


3. Sincerely Jules
Julie Sariñana richtte Sincerely Jules op in februari 2009. Haar blog dient voor haar als creatieve uitlaatklep om al haar gedachten, inspiraties, stijl en liefde voor alles uit te drukken. Jules showt haar dagelijkse stijl, reizen en leven en blijft haar lezers inspireren en motiveren. Naast haar blog, was Julie te zien in: Glamour.com, Elle.com, E! Nieuws, Lucky Magazine, Teen Vogue en Cosmopolitan Latina.

Sincerely Jules internationale fashionblogger

4. Zanita Who
Na 10 jaar modellenwerk vond Zanita haar obsessie aan de andere kant van de camera. Ze heeft de gave om persoonlijke onderwerpen te verbinden. Haar site is een soort van "hoe" voor aspirante bloggers, door de informatie over het starten van een blog en het opbouwen van een publiek.

Zanita who internationale fashion blogger


5. Song of Style
Song woont in Los Angeles en is populair geworden dankzij haar geweldige streetstyle shots. Ze schrijft over fashion, design en DIY.

Song of Style internationale fashionblogger

6. Wendy’s Lookbook
Een andere topper in LA is Wendy! Zij haalt haar inspiratie uit kunst, natuur, cultuur, architectuur, voedsel, mensen en muziek! Mode is voor haar een soort van voertuig met vormen en kleuren om mee te spelen en om haar eigen persoonlijke stijl te ontdekken. Wendy is opgegroeid in een pleeggezin en vertelt hier open over.  Ze is daarom ook vrijwilliger bij InsideOutWriters. 

internationale fashionblogger Wendy’s Lookbook


7. Peace Love Shea
Shea Maria, woont in Hollywood en tja, wat is ze niet? Naast haar blog is ze ook stylist, tv-presentatrice, ontwerper, fotograaf en model. Oftewel een wereldwijd talent! Ook zij heeft met high fashion merken samengewerkt, zoals: Dior, Gucci en Dolce & Gabbana en tijdschriften als Glamour, Marie Claire en Harper's Bazaar. 

Peace Love Shea internationale fashionblogger

8. Kayture
Deze Zwitserse blogger, Kristina richtte in 2011 haar blog op. Inmiddels is ze de meest invloedrijke blogster van Zwitserland! Ze deelt haar passie voor mode, beauty en lifestyle en naast het bloggen is ze ook model, stylist en zangers. Kristina werkt samen met high-fashion merken als Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, Yves Saint Laurent, Dior, Guess en Jimmy Choo, en de beauty is ook het gezicht van L'Oréal Paris.

Kayture internationale fashionblogger

9. Fashiontoast
Neely, lanceerde haar blog Fashion Toast in 2007. Haar bijzondere stijl van bloggen, de coole kleding en model poses zijn van grootte invloed geweest op haar aantal volgers. Neely heeft in het verleden veel samengewerkt met merken, maar onlangs lanceerde zij haar eigen lijn, Are You Am I. Een verzameling van verschillende items, tops, jurkjes, rokken en broeken. Fashiontoast internationale fashionblogger


10. Gal Meets Glam
Julia Engel begon tijdens haar studie met haar blog Gal Meets Glam. Haar blog is een bron van inspiratie over mode, beauty, interieur en reizen. Julia wilt hiermee haar lezers inspireren om een beetje glam toe te voegen aan hun dagelijks leven!Gal Meets Glam internationale fashionbloggers

11. Tuula Vintage
Jessica Stein is de vrouw achter Tuula Vintage, haar blog is een persoonlijk dagboek van reislust en een overvolle kledingkast! Bovendien heeft ze ook een shop op haar blog. Geïnspireerd raken en vervolgens shoppen klinkt als een perfecte combinatie!

Tuula internationale fashionbloggers

12. Gary Pepper Girl
Multi-dimensionaal en dat is ze! Nicole staat hoog aangeschreven op het gebied van mode, social media en e-commerce. Daarnaast presenteerde ze als gastvrouw voor het Mercedes Benz Fashion Week Australië in 2013 en 2014. Ze werkt samen met high fashion merken, zoals: Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, L'Oreal Luxe, Lane Crawford en Roland Mouret en is ook te zien in magazines als: Vogue, Harper's Bazaar, Elle, Glamour, en Grazia. Behoorlijk wat dus! Nicole heeft een doel en dat is de nieuwe generatie te inspireren.  

Gary Pepper Girl internationale fashionbloggers

13. Sea of Shoes
Jane Aldridge richtte haar blog op in 2007 en was toen pas 15 jaar! Op haar blog weet ze je iedere keer weer te inspireren en deze dame heeft schoenen collecties ontworpen voor Urban Outfitters en ShoeMint. 

Sea of Shoes internationale fashion blogger

14. Framboise Fashion
De Deens/Australische Sarah Mikaela schrijft dagelijks over mode, lifestyle en reizen avonturen op Framboise Fashion. Sarah woont momenteel in Londen waar ze samenwerkt met high-fashion Engelse merken, zoals: Liberty London, L'Oreal en HUNTER. Daarnaast is ze momenteel de Britse ambassadeur van de Olympus PEN Generation.

Framboise Fashion internationale fashion blogger

15. Maffashion
Deze dame is al sinds 2011 actief! Ze post waanzinnige beelden. Niet alleen over zichzelf, maar ook nieuwtjes over celebs, merken en dingen die haar inspireren. Haar blog is helaas niet in het Engels, maar dit maakt het volgen echt niet minder waard!
  
maffashion internationale fashionblogger


Door welke bloggers laten jullie je inspireren? Let uw know!!

Deel dit artikel
Back to top