Fashion

Healthbox: een gezond leven voor iedereen!

Eerder kondigden wij het al aan en hier is die dan! De allereerste Healthbox! Iedere maand verschijnt deze box met verrassende en supergezonde producten. Heerlijke full size en eerlijke spulletjes, zoals: vitaminen, sportgadgets, food en huidverzorging. Deze box zorgt voor een lekkere en gezonde kick-off van de dag! 
 
Health freaks Liselotte Wannijn en Willemijn Kornelis van gezondheidsplatform BeBio.nl weten alles van beter, bio, gezond, leuk en lekker. Met de Healthbox willen zij jou hierover informeren en inspireren. Willemijn: “Iedereen kan zijn of haar gezonde hart ophalen bij ons; van de grootmoeder die haar studerende kleinzoon een extra vitamineshot ‘onder de riem wil steken’, tot de doorgetrainde hardloper die marathon na marathon rent en wel in is voor wat nieuwe healthy input.” Liselotte: “Wat wij bieden is eigenlijk net zo simpel als de box zelf, een gezonde en verrassende combinatie van producten die je per stuk of in een abonnement-vorm van 3 of 6 maanden kunt kopen.”

Healthbox juli
 
In de allereerste Healthbox weten de meiden ons te verrassen met de volgende fijne producten:

Body & Fit Kokosolie (€4,90): de olie is multifunctioneel, want naast dat je het in de keuken goed kunt gebruiken is het product ook nog eens erg hydraterend voor huid en haar.

Dr.Hauschka Gekleurde Dagcrème (€23,95): een hydraterende en verzorgende crème die zorgt voor een gelijkmatige teint.

Blackroll® Mini (€9,50): de nieuwste sporthype is handig voor hardlopers en kan gebruikt worden voor bindweefsel massages!

Grød Havermout (€2,99): een voedzame pap om verantwoord, snel, gemakkelijk en bovenal heerlijk te genieten.

Big Food Chiazaad (€3,95): is zeer voedzaam, doordat het omega-3 vetzuren, vezels, eiwitten, antioxidanten, proteïnen en mineralen bevat.

Orthica Soft Multi (€15,20): natuurlijke vitamine ter ondersteuning van de gezondheid.

Bites We Love (€4,95): een ideaal tussendoortje dat bestaat uit noten, zaden, superfruits, gedroogd fruit en chocolade!


De box kost maandelijks €24,95 en is heel gemakkelijk via healthbox.nl te bestellen.

Healthbox juli

Healthbox juli

Healthbox juli


 

Deel dit artikel
Back to top