Fashion

10 meest luxe en bijzondere huizen ter wereld op AirBnb

Het is zomer dus zeer waarschijnlijk ben jij op vakantie of hunker jij naar vakantie. Vakantie-inspiratie nodig? Wij hebben tien verschillende huizen voor jou gescout, allen te huur via Airbnb. De één is nog mooier dan de ander! Van een huis in de vorm van een zeeschelp in Mexico tot een cottage in de ruwe natuur van Ijsland. Alles is mogelijk. If you can dream it, you can rent it!

1. Akureyi, Iceland
Toe aan een rustige vakantie? Huur dan één van de drie appartementen in deze prachtige omgeving, op slechts 10 minuten rijden van Akureyri, de hoofdstad van Noord-IJsland. Hou je van avontuur? Huur dan een paard en maak een rit tijdens een mooie zonsondergang in de zomer of ga sleeën met husky's in de winter.

Vanaf 80,- euro per nacht . Meer informatie vind je hier.

 

2. Kaapstad, Zuid-Afrika
Dit luxe strandhuis is voorzien van glazen ramen aan elke kant, zodat de gasten van de prachtige Zuid -Afrikaanse omgeving kunnen genieten. Geniet van het schitterende uitzicht over het water, de prachtige tuinen en een eigen jacuzzi. Het huis is helemaal millieu verantwoord en maakt gebruik van zonnepanelen en water-recycling systemen .

Vanaf 792,- euro per nacht. Meer informatie vind je hier.


 

3. New York, NY
Deze loft in Chelsea, aan de westkant van Manhattan biedt zijn gasten een ruime, lichte, kindvriendelijke sfeer om heerlijk terug te trekken. Zo'n rustige locatie is vrij uniek in het drukke New York. De stijlvolle loft bevindt zich op een toplocatie in Chelsea.

 
Vanaf 853,- euro per nacht. Meer informatie vind je hier.

 

4. Gustavia Saint-Barthélemy, Sint Barths
Op een steenworp afstand van het strand in Petit Cul de Sac Bay ligt deze deze luxe villa. Het interieur is een cmbinatie van architectonische minimalisme en moeiteloze luxe. Luchthaven transfers en een dagelijkse schoonmaakservice zijn inbegrepen.

Vanaf 1000,-  per nacht. Meer informatie vind je hier.


 

5. Balearen, Spanje

Een eigen droomhuis in Sant Llorenç. Als je op zoek bent naar totale privacy bezoek dan deze traditionele finca. Ontworpen door de bekroonde architect Andrau Bennassar en ingericht met een prachtige kunstcollectie. De villa ligt op slechts 3 kilometer afstand van de stad waar je kunt genieten van de lokale keuken.
 
Vanaf 950,- euro per nacht. Meer informatie vind je hier.

 

6. Porto, PortugaL

Huur dit rustieke landhuis in Portugal voor een traditionele Portugese ervaring. Reis naar de oevers van de rivier de Douro om deze prachtig gerestaureerde boerderij te bezoeken. Het beschikt over boerderijdieren, een zoutwater zwembad en een keuken met een houtkachel. Alsof dat niet genoeg is heeft het een adembenemende uitzicht over de rivier.
 
Vanaf 230,- euro per nacht. Meer informatie vind je hier.

 

7. Kirkby Stephen, Engeland
Dit oude Britse Victoriaanse kasteel in Cumbria ligt op 15 hectare grond in het noorden van Engeland Het is de perfecte plek voor mensen op zoek naar het Engels platteland. Augill Castle heeft een ontspannen en vriendelijke sfeer. Je kunt er een kamer huren maar voor speciale gelegenheden is het complete kasteel af te huren.

Vanaf 137.- euro per nacht. Meer informatie vind je hier.
 

 

8. Isla Mujeres, Mexico
Een huis in de vorm van een zeeschelp in Mexico. Ben je op zoek naar een echte unieke vakantie dan kan dit schelp huis op het Isla Mujeres net wat je zoekt. Het huis is een project van architect Eduardo Ocampo en zijn broer Octavio die kunstenaar is. Je hebt een prachtig uitzicht over de Caribische Zee en toegang tot de mooiste stranden van het eiland.

 
Vanaf 209,- euro per nacht. Meer informatie vind je hier.


 

9.Val di Pesa, Toscane, Italië

De 500 jaar oude villa is gelegen in het hart van de regio Chianti in de buurt van Florence. De tuin is beplant met olijfbomen, lavendel, rozemarijn en traditionele rozen. Er worden Toscaanse kooklessen aangeboden of  je kunt een privékok inhuren. Geniet van al het moois wat deze omgeving te bieden heeft.
 
Vanaf 480,- euro per nacht. Meer informatie vind je hier.

 

10. Puerto Vallarta, Mexico

Dit romantische appartement ligt in het prachtige oude centrum van Puerto Vallarta. Het beschikt over twee balkons en een jacuzzi zodat je bubbelend de zon kunt zien ondergaan in de Stille Oceaan
 
Vanaf 152,- euro per nacht. Meer informatie vind je hier.

 

Bron

Deel dit artikel
Back to top