Winnen

WIN: Tickets voor 22fest, het eerste festival van 22tracks!

Het toonaangevende online muziekplatform 22tracks organiseert op 18 juli haar eerste festival: 22fest. Met een melting pot aan muziekgenres, kleurrijke aankleding, ontspannen sfeer en een festivallocatie tussen de bomen in het groene Diemerbos, slaat 22tracks een brug tussen alles wat elektronisch, tropisch, hiphop, alternatief en soulvol is. Wij mogen 2x2 tickets weggeven voor dit top festival!

22fest
Vincent Reinders, oprichter van 22tracks en mede-organisator van het festival, vertelt: “Electropical is de naam van onze derde stage en geeft precies weer wat 22fest is. Een laidback festival met een tropische sfeer die via dj’s en live-acts ook terugkomt in Afrikaanse funk, latin en reggae. Dit gemengd met een stedelijke, vooruitstrevende vibe die terugkomt in elektronische stijlen als house, drum&bass en natuurlijk ook hiphop, R&B en beats”.
 
Het festival biedt een mix van de beste beloftes uit binnen- en buitenland. Al eerder werden binnenlandse talenten als Falco Benz, Sevdaliza, Gallowstreet en De Nachtdienst aangekondigd. Ook rijzende sterren uit toonaangevende Europese steden worden gepresenteerd. De Londense oogappels van Gilles Peterson (Jon Phonics) en Dimensions Festival (Henry Wu) spelen voor het eerst in Nederland. Househeld Kong (Studio Brussel) sluit het festival af samen met Chicago-icoon Daniel Wang en onze eigen Detroit Swindle. Kers op de taart is het exclusieve optreden van Sef; op 22fest geeft hij zijn eerste solo-optreden op een festival.

22tracks
Al ruim vijf jaar lang presenteert 22tracks het gevestigde talent van morgen aan een internationaal miljoenenpubliek. Met behulp van de kennis van meer dan 120 dj’s, bloggers en experts wordt muziekplatform 22tracks gezien als hét alziend oog op het gebied van muziek. Aan de programmering werkten dan ook een groot deel van de 22 curatoren mee. “We hebben met z’n allen het voorwerk al gedaan en willen mensen laten meegenieten van de verborgen - en minder verborgen - juweeltjes op muziekgebied. 22fest wordt een muzikale ontdekkingstocht langs maar liefst 22 verschillende muziekgenres”, aldus Reinders. Toonaangevend, warm, tropisch en relaxed: 22fest lijkt de nieuwste aanwinst voor het Nederlandse festivallandschap.

WINNEN

Dat het een veelbelovende dag wordt, blijkt wel uit het feit dat de earlybird tickets al binnen één dag uitverkocht waren. Heb jij even geluk dat wij tickets weg mogen geven! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het onderstaand formulier invullen. Succes!


Deel dit artikel
Back to top