Fashion

10x de leukste reisblogs!

Tegenwoordig kunnen we er niet meer omheen: blogs over fashion, beauty, food en lifestyle zijn populairder dan ooit. Waarom dan niet een blog beginnen over reizen en de avonturen die je mee maakt? We hebben de 10 leukste & inspirerende reisblogs voor je op een rij gezet. 

Your Little Black Book

Anne, verslaafd aan reizen, mode, interior design en lekker eten, ontdekt op haar blog de leukste hotspots! Daarnaast schrijft ze in haar Little Black Book over haar all time favorites. Anne richt zich niet alleen op Amsterdam, maar ook op andere wereldsteden, want z’n 20 keer per jaar maakt zij een citytrip!
your little black book reisblog

 
Een online travel lifestyle community opgericht door en voor travel girls. Samen motiveren en inspireren zij elkaar om de wereld te verkennen, avonturen te beleven en te leren van andere culturen. “Sweetheart” Fiek, “Busy Bee” Manon en “Dare Devil” Vi delen samen deze passie. De meiden schrijven daarom iedere dag over de avonturen die ze beleven, over de reizen waar ze over dromen en over reisinspiratie die ze op doen.
Girlslove2travel reisblog

Reisjunkie

Neem een enorme passie voor reizen gecombineerd met hobby’s als fotografie, videografie en schrijven. Gooi dat alles bij elkaar in de pan, laat het een paar jaar sudderen en voilà, het resultaat is Reisjunk.nl. Een groep fanatieke reisbloggers die hier hun krachten bundelen om jou te inspireren. 
reisjunkie reisblog
We Are Travellers is een online reisgids gevuld met eindeloos veel reistips voor backpackers en flashpackers. Dagelijks proberen zij je te inspireren met een fijne dosis reisinspiratie, waardoor je bucketlist zeker niet lang leeg blijft! Van een backpack avontuur door een land als Azië tot een stedentrip in Europa.
we are travellers
 
What about her
Laura Coolen is fulltime blogger en onderneemster. Ze is een reizigster in hart en nieren en houdt van nieuwe plekjes ontdekken in binnen- en buitenland, haar backpack, cultuur, goede happen, fijne borrels en het leven vieren, en dat allemaal samen met haar liefde. Laura is een echte storyteller, ze neemt je mee naar de mooiste plekjes en deelt haar persoonlijke momenten en belevenissen met jou.what about her reis blog


Breathedreamgo
Sinds 2009 een toonaangevende blog over de wereld in India. Het biedt inspiratie, inzicht en advies voor mensen die een authentieke, avontuurlijke en betekenisvolle reiservaring willen. Mariellen is een professionele schrijfster, geeft persoonlijk advies en won met haar blog verschillende awards!
Breathedreamgo

Lost in Cheeseland
Linsey, niet alleen schrijfster van Lost in Cheeseland, maar ook een ambassadeur van Afar Magazine. Vijf jaar geleden werd ze verliefd op een Fransman en verhuisde daarom vanuit Philadelphia naar Parijs. Sindsdien schrijft ze over haar leven in Frankrijk en deelt ze haar reizen, trends, voedsel, liefde en obstakels. lost in cheeseland reisblog

Wereldreizigers
Hidde had twee passies: reizen en online ondernemen. Hij doet niets liever dan de wereld ontdekken en hier met anderen over praten. Zo is de Wereldreizigers ontstaan, hier deelt hij reisverhalen en reistips met jou over de mooiste en bijzonderste plekken van de wereld.Wereldreizigers reisblog

Petite Passport
Pauline verzamelt op haar blog de allermooiste (design) plekken op aarde om haar lezers en zichzelf gemotiveerd te krijgen om te reizen. Ze is gek op hotspots en dan niet degene die je in elke gids tegenkomt, maar hoe specialer hoe beter! 
Petite Passport reisblog

Travelvalley
“A very strong or irresistible impulse to travel”! Op Travelvalley lees je reisverhalen van bloggers, die zij schrijven naar aanleiding van reizen die ze zelf gemaakt hebben. Daarnaast vind je veel info over de laatste reistrends, tips en foto’s van bestemmingen die je wilt bezoeken! 
Travelvally reisblog

 
Zo.. Genoeg inspiratie! Wat wordt jouw volgende bestemming? 

Deel dit artikel
Back to top