Beauty

De Amazing Cleansing Balm van LOOkX

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Multitaskers, daar worden we blij van. Eén product met meerdere functies zorgt er namelijk voor dat we onze beautystash behoorlijk kunnen uitdunnen. En willen we niet allemaal een mooie, opgeruimde wastafel? De Amazing Cleansing Balm van LOOkX is voorzien van een 4-in-1 functie. Genoeg redenen dus om hem te benoemen tot onze beauty musthave van de week!
 

4-in-1 functie
De nieuwe Amazing Cleasing Balm van LOOkX is op vier verschillende manieren te gebruiken. Zodra de cleanser in contact komt met de huid verandert de balmtextuur in een verzorgende olie, die elk huidtype perfect schoon, gehydrateerd en hersteld achterlaat. Op welke vier manieren je hem kunt gebruiken?
 
1. Als reinigingsbalm, 's ochtends en 's avonds. Masseer de cleanser in op de droge huid om de olietextuur tevoorschijn te halen, voeg wat water toe om hem crèmig te maken en spoel af met lauwwarm water. 
 
2. Als pick-me-up masker, twee of drie keer per week. Breng de balm aan op je gezicht en hals en laat hem 5 tot 10 minuutjes intrekken, daarna verwijderen met lauwwarm water. 
 
3. Als herstellend nachtmasker. Vervang twee keer per week je nachtcrème voor een masker. Breng de balm aan op een schone huid en verwijder hem de ochtend erna met een warm washandje.
 
4. Als snelle kuur. Masseer de balm in op droge plekken voor een onmiddelijke vocht- en verzorgingsboost. 
 
lookx cleansing balm
 
De Amazing Cleansing Balm van LOOkX is vanaf nu verkrijgbaar voor € 34,95 (100 ml) En als je hem nu aanschaft ontvang je tijdelijk (t/m 31 juli) een extra mini-verpakking ter waarde van € 12,95 (15 ml) cadeau. Handig voor op vakantie...
 
Ben je op zoek naar een specifiek product? Check dan FindMyMusthave.nl ook eens! Op deze super handige website heb je namelijk je fashion- en beauty musthaves in no-time gevonden!
Deel dit artikel
Back to top