Beauty

Voller en dikker haar met de Thickening Tonic van Aveda

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Dikker haar, dat willen we allemaal wel. Hoewel er tal van haarproducten zijn voor meer volume, heeft de Thickening Tonic van Aveda weer een andere aanpak. Deze styling spray heeft haar werking namelijk te danken aan de kracht van planten. De formule bestaat voor 97% uit natuurlijke ingrediënten, waaronder amla, een Ayurvedisch kruid dat al eeuwenlang gebruikt wordt door de Indiase bevolking voor gezonder uitziend haar.

De Thickening Tonic heeft dezelfde werking als een boom die een groeiring ontwikkelt: hij hecht zich aan het haar en geeft een nieuwe laag die het haar onmiddelijk dikker maakt, van de aanzet tot in de punten.

aveda thickening tonic

Hoe ga je te werk?
Schud het flesje, spray de Thickening Tonic op nat tot handdoekdroog haar, vanaf de wortels tot in de punten. Föhn het haar en borstel het met een ronde borstel. Gebruik hierbij een mondstuk op de föhn om de warme lucht gericht op elke sectie van het haar te blazen. Borstel het haar tot slot in model.

aveda thickening tonic

aveda thickening tonic

De Aveda Thickening Tonic is vanaf nu verkrijgbaar voor € 19,50 (100 ml).

Deel dit artikel
Back to top