Winnen

We want: lenzen die jouw ogen (nog) mooier maken!

Draag jij lenzen? En wil jij ook wel eens een extra boost geven aan jouw ogen? Dan kan dit product wel eens precies iets voor jou zijn! Lenzen die je ogen mooier maken... We want it! 

Het blijkt dat mensen aantrekkelijker worden gevonden naarmate de limbale ring, de donkere cirkel om de iris, donkerder is. De limbale ring vormt de grens tussen het oogwit en het gekleurde gedeelte van het oog en is niet bij iedereen aanwezig.

1-DAY ACUVUE® DEFINE™ daglenzen accentueren de limbale ring en laten de ogen er nóg mooier uitzien! Ze accentueren de natuurlijke schoonheid van de ogen waardoor de blik intenser wordt.  De ogen zullen nog meer de aandacht trekken! Dit is toch gaaf?! En het mooie is: jij kunt NU deze lenzen winnen!


WIN
Lijkt het jou ook wel wat om deze lenzen te dragen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Als je onderstaande velden invult maak je kans op:
- 3x jaar gratis lenzen
- 5x half jaar gratis lenzen
 
Meedoen is dus super makkelijk! En wie weet maken we jou deze maand wel heel blij met de lenzen die je ogen nog meer doen stralen en twinkelen! Good luck ladies! 
 

Deel dit artikel
Back to top