Fashion

Designershoppen: zomerjurkjes

Designerkleding, we zijn er gek op. De prachtige heels van Prada, de minimalistische items van Acne, de boho rokjes van Isabel Marant en de trenchcoats van Burberry, menig bekend fashionblogger loopt er in rond, helaas laat onze bankrekening het niet altijd toe, maar eens in de zoveel tijd mag je jezelf wel verwennen met een prachtig designerstuk. Tenminste dat vinden wij.

Wij zeggen altijd maar zo: liever één kledingstuk van goede kwaliteit (met een wat duurder prijskaartje) die je jaren draagt, dan vijf items van een fast fashion keten die aan het einde van het seizoen achter in je kast verdwijnen. Je zult merken wanneer je investeert in een kwalitatief beter kledingstuk, je hier jarenlang plezier van gaat hebben. Het doet dan wel even pijn aan je portemonnee, maar hé...dan heb je ook wat.

We moesten toch wel twee keer met onze ogen knipperen toen we de weersvoorspellingen voor de aankomende weken zagen. WAT 28 graden? Hebben we wel Amsterdam ingetikt en niet Spanje of Griekenland? Het is ongeloofelijk maar waar, de aankomende weken wordt het tropisch weer in Nederland. Dat betekent dat onze benen, na maanden in het donker te hebben geleefd, het daglicht weer mogen zien. Oftewel : het jurkjes seizoen is geopend. Lang, kort, midi, print, wij hebben de mooiste designerjurkjes voor je uitgezocht. Shop ze hier.

Enjoy the sun ladies!

By Malene Birger, oversized tuniek, €199, Bijenkorf          Tommy Hilfiger, maxi dress, €490, Bijenkorf

McQ Alexander McQueen, t-shirt jurk, €150, Bijenkorf        Kenzo, blousejurk met polkadots, €415, Bijenkorf

Acne Studios, jersey dress, €140, Bijenkorf         Paul & Joe Sister, katoenen A-lijn jurk, €225, Bijenkorf

Helmut Lang, zijden printjurk, €475, Bijenkorf        Tommy Hilfiger, Stolen sequin jurk, €690, Bijenkorf

 

Isabel Marant Etoile, zijden tuniekjurk, €420, Bijenkorf        Designers Remix, zijden maxi jurk, €270, Bijenkorf

McQ Alexander McQueen, strakke midijurk, €270, Bijenkorf        Acne Studios, oversized tuniekblouse, €300, Bijenkorf

Deel dit artikel
Back to top