Winnen

WIN: 14 x de Smokey Eye Mascara van Bobbi Brown + 1 x een full make-up les!

Als je een liefde hebt voor het creëren van dikkere, vollere en donkere wimpers, en dit het liefste in een handomdraai, dan hebben we goed nieuws! Een van onze favoriete high end make-up merken, Bobbi Brown, heeft dé mascara die jouw leven beter gaat maken. We promise! Beter nog: je kunt deze geweldige mascara, de Smokey Eye Mascara, winnen of zelfs de hoofdprijs: een full day make-up les inclusief de mascara!

Schrijf je NU in en maak kans! 
''Hoe krijg ik zo'n geweldige mascara in mijn bezit?'' Heel simpel. In oktober wordt namelijk in Nederland een Bobbi Brown webshop geopend. Als je hiervan op de hoogte wilt blijven, wat je waarschijnlijk wel wil, raden we je aan om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Bobbi Brown. Inschrijven voor de nieuwsbrief doe je via deze pagina. En het leukste: je maakt kans op een van de 14 mascara's of de hoofdprijs: De Full Day Look Make-Up Lesson (twv €50, bij de Bijenkorf in Amsterdam) EN natuurlijk de Smokey Eye Mascara.  Het enige wat je hiervoor moet doen om hier kans op te maken is jezelf inschrijven voor de nieuwsbrief en de vraag te beantwoorden! Dus waar wacht je nog op?

Het geheim van de Smokey Eye Mascara van Bobbi Brown is de kohl-gepigmenteerde mascara die een hoog drama effect creëert. Hoe dan?! De mascara heeft het vermogen om wimper voor wimper volume te creëren. Een dikkere basisborstel kamt gelijkmatig de wimpers van aanzet tot punt, terwijl de kegelvormige top er voor zorgt dat die smalle en vaak moeilijk bereikbare wimpers ook bereikt worden. Het resultaat van deze mascara is dramatische, donkere en verlengde wimpers. Perfect voor een smokey eye look dus!

Wij hebben ons verlanglijstje, inclusief The Smokey Eye Mascara, al klaar liggen om online te gaan shoppen bij Bobbi Brown, jij ook?

 

Heb jij de Smokey eye mascara al geprobeerd? Of ga je hem straks proberen? Wij zijn benieuwd naar je ervaring! Mail ons vooral je bevindingen door via info@fashionscene.nl!

Deel dit artikel
Back to top