Fashion

Chanel opent eerste eigen spa in Parijs

Gisteren liet Chanel weten haar eerste spa te openen. Het modehuis zal eind dit jaar een beauty en wellness centrum openen in het Ritz Hotel in Parijs. Het modehuis heeft al 34 jaar een sterke band met het Ritz Hotel en werkt graag met de keten samen. Naast de spa zullen zij ook een nieuwe suite bouwen, deze zal de Coco Chanel Suite gaan heten en zal geïnspireerd zijn op het appartement waar Coco Chanel verbleef.

De samenwerking tussen het Ritz en modehuis Chanel is geen wonder. Coco Chanel woonde 34 jaar van haar leven in een appartement in het Ritz. Het luxe hotel sloot haar deuren in 2012 om een intensieve renovatie te ondergaan. Het hotel zal het einde van dit jaar haar deuren heropenen. Dan zul je er dus kunnen genieten van een heerlijk beauty behandeling geheel in Chanel stijl. Wie wil dat niet? Wij zijn super benieuwd en kunnen niet wachten om er een kijkje te nemen. Nog even geduld dus....


Diane Kruger is het gezicht van de Chanel's Hydra campagne.


Er zijn nog geen foto's beschikbaar van het beauty paradijsje wat Chanel in het Ritz gaat openen, maar we kunnen er vanuit gaan dat het er fantastisch uit gaat zien.

Deel dit artikel
Back to top