Fashion

Instagram dagboek: Fashionscene redactie

Op de redactie van Fashionscene zijn we dol op alles dat fashion ademt. Een goed gevulde kledingkast, die hardshopsessies en toffe mode-events bijwonen is echter slechts een kleine greep uit het leven van de hardwerkende dames achter Fashionscene.
 
Instagram dagboek Fashionscene redactie
 
Op de redactie ontvingen we prachtige producten van L'Oréal met onder andere dit oogschaduw palet met mooie nude kleuren; The Nude Palette
 

Daphne en Tess genoten bij Lot Sixty One op de Kinkerstraat van een lekker chocolate chip cookie en appeltaart! Mmmm!

 
fashionscene instagram dagboek
 
Tess was bij Dior op bezoek voor de lancering van de vernieuwde Dior Show lijn <3 
 
fashionscene redactie instagram dagboek
 
We mochten een kijkje nemen in de nu al leukste en mooiste nieuwe wijnbar van Amsterdam: T's. Je vindt T's aan de Kinkerstraat nr. 53AH.
 
fashionscene redactie instagram dagboek
 
Behalve de beste wijnen serveren ze ook overheerlijke bites...en die mochten wij voorproeven, yummie. Hier MOET je ook een keertje heen! Houd de facebook pagina in de gaten voor de officiële opening (11 juni).
 
fashionscene redactie instagram dagboek
 
Daphne werd opnieuw verliefd op zilver: de ball hoop earring van Fashionology en earrings van Kashba, een geweldig winkeltje op de Staalstraat in Amsterdam

fashionscene dagboek
 

We waren bij een event van L'Oréal waar Tess fashionjournalist Tess van Daelen tegen kwam.
 
 
Tot volgende week! 
 
 
 
Wil je meer Instagram van ons zien? Volg ons via Fashionscene Instagram of onze eigen profielen! X Tess, Daphne, Hinde, Eline, Sanne & Priscilla.
Deel dit artikel
Back to top