Beauty

Scar Treatment Cream Drs. Hans Schreuder

In de Beautybox van afgelopen maand kon je de Scar Treatment Cream van Drs. Schreuder vinden. Dit product helpt ontzettend goed bij het bestrijden van vervelende littekens, daarom schenken we graag even wat extra aandacht aan dit wondermiddel!

De Scar Treatment Cream van Drs. Hans Schreuder is er niet alleen voor de littekens die veroorzaakt worden door een operatie, maar ook voor littekens die veroorzaakt worden door acne of onzuiverheden. De crème zorgt ervoor dat de zichtbaarheid van littekens minder wordt én dat de huid perfect heelt. Vanwege de herstellende eigenschappen is de crème ook geschikt als regenererende dagcrème (anti-aging). Het gebruik is heel simpel: breng de crème 1 á 2 keer per dag aan voor het beste resultaat. 

Drs. Hans Schreuder

Het brein achter de Scar Treatment Cream van Drs. Hans Schreuder is meneer Schreuder himself. Hans Schreuder is van huis uit organisch chemicus. Gedreven door een voortdurende nieuwsgierigheid bewandelt hij in zijn laboratorium graag onorthodoxe wegen die hem tot vooruitstrevende inzichten drijven en nieuwe producten brengen. Zijn positie in de wereld van huidverzorging is uniek. Hij doorziet als geen ander de vluchtige trends van de dag, en baseert zijn productontwikkeling uitsluitend op zijn eigen waarneming. Daardoor slaagt hij er voortdurend in met duurzame oplossingen te komen die grensverleggend zijn op het gebied van huidverzorging.

"Een soepele crème op je huid is een klein gevoel van puur geluk. Dat is niet alleen mijn ervaring, het is ook mijn overtuiging. Wat is mooier dan aan de ontwikkeling daarvan je tijd te geven? Je huid is tenslotte het visitekaartje van je gezondheid", aldus Drs. Hans Schreuder.
 

Behalve de Scar Treatment Cream heeft Drs. Hans Schreuder tal van andere goedwerkende huidproducten ontwikkeld. Deze vind je allemaal in de webshop van Drs. Hans Scheuder.

Deel dit artikel
Back to top