Fashion

Van somber naar vrolijk binnen 60 seconden!

Soms heb je gewoon zo'n dag, dat je geen tijd hebt voor je ochtendkoffietje omdat je je mega verslapen hebt of je bent simpelweg met het verkeerde been uit bed gestapt. Op zo'n dag lijkt alles tegen te zitten en word je vaak moe van jezelf. Herken jij dit? En wil je er vanaf? Lees dan snel verder, want wij hebben maar liefst 3 oplossingen voor jouw baaldag!

Optie 1: Look at the big picture
Beantwoord de volgende twee vragen aan jezelf: 1. Wat is nou eigenlijk de oorzaak van dat belabberde gevoel? en 2. Doet het er over een jaar, maand of zelfs diezelfde avond nog toe? Grote kans dat je hetgeen waardoor je over de zeik bent, rond lunchtijd allang weer bent vergeten. Dus kies een kant: laat je dit kleine akkefietje je dag verpesten, of zet je jezelf als een volwassen vrouw eroverheen?

Optie 2: Candy crushin'
Als optie 1 niet werkt op jouw bad mood, zorg dan voor afleiding. Ga een meubel in elkaar zetten, maak een kruiswoordpuzzel of speel Candy Crush. Ja, serieus. als je jezelf afleidt met iets wat concentratie vereist, verdwijnt dat negatieve gevoel op de achtergrond vanzelf. Dat kan zoiets simpels als een spelletje spelen of het tikken van een e-mail zijn. 

Optie 3: Just watch this

Feel better already? :)

Deel dit artikel
Back to top