Beauty

Met deze 6 tips heb jij iedere dag een good hair day!

Kun jij je good hair day's per maand ook op één hand tellen? En komen ze bij jou ook altijd aanzetten net als je je haar écht moet wassen of die dag niet de gelegenheid hebt om het te showen? Dan moet je snel verder lezen, want we hebben 6 tips, waarmee je iedere dag een good hair day kunt hebben, voor je op een rijtje gezet!

#1 Investeer in een goede kussensloop

Het lijkt misschien vergezocht maar investeren in een zijden kussensloop heeft écht tig voordelen! Terwijl je slaapt zal je haar over het zijden glijden en niet in de knoop of war raken. Een zijden kussensloop voorkomt ook kreukels in je gezicht en bovendien voelt het fantastisch!
 
#2 Bereid je voor
Wie wil er nou niet wakker worden met de perfecte coupe? Scheelt je zoveel moeite en tijd 's ochtends! Plus je kunt langer in bed blijven liggen.. Al enthousiast? Tref dan wat voorbereidingen voordat je je bed 's avonds induikt. Golvend of krullend haar op je verlanglijstje? Neem dan hier een kijkje. Een ander trucje dat nooit kwaad kan: probeer eens een nachtje te slapen met een sjaal om je haar nadat je wat serum hebt aangebracht.
 
#3 Volume!
Gebruik droogshampoo of salt spray om textuur toe te voegen aan je haar. Toupeer het met een kam of je vingers zodat het niet inzakt en voilà, voluminous hair!


Batiste droogshampoo onlineBatiste droogshampoo online kopen


Batiste Dry Shampoo Original 400ml, €6,84 Asos                           Batiste Dry Shampoo Tropical 400ml, €6,84 Asos
 
#4 Behandel je haar
Je haar moet veel doorstaan, dus verwen het eens in de zoveel tijd met een lekker, hydraterend maskertje. Vergeet ook nóóit heat protection spray of serum aan te brengen voordat je aan de slag gaat met je föhn, stijl- of krultang. Hiermee voorkom je schade maar ook gespleten punten.
 
#5 Douche slim
Het lijkt misschien obvious maar het gebruiken van een goede shampoo en conditioner kan een enorm verschil maken in hoe je haar zit. Spoel je haar door met koud water voordat je uit de douche stapt om pluizig haar tegen te gaan. En probeer echt altijd je haar aan de lucht te laten drogen.
 
#6 Go easy on the heat
Laat je haar eens met rust! Laat je krul- of stijltang maar eens in de kast liggen en ga voor een no heat trick of combineer je föhn (op een lage stand!) met een speciale borstel, voor de perfecte blow out.
Deel dit artikel
Back to top