Fashion

Designerlabels shoppen voor een habbekrats

Kiki Niesten heeft al jarenlang een boutique in Maastricht. Iedereen die van mode houdt is wel bekend met haar winkel aan de Stokstraat. Zelfs Madonna is fan van Kiki's winkel. We hoeven al een tijdje niet meer helemaal naar het zuiden af te reizen om de geweldige collecties te bekijken die Kiki jaarlijks verzameld. Kiki heeft een winkel aan de Herenstraat in Amsterdam.

Designerlabels kopen voor een habbekrats
Kiki koopt al meer dan dertig jaar collecties in van grote modehuizen zoals Céline, Balenciaga, Marni en nog veel meer mooie merken. Van iedere collectie hield zij telkens één item apart. Deze verzameling besluit zij nu te verkopen in haar shop De Keuze van Kiki aan de Herenstraat in de negen straatjes van Amsterdam. De unieke items gaan tot 70% korting over de toonbank.

Saignant detail: In de winkel van Kiki vind jij geen labels in de kleding, die haalt zij eruit. Je moet immers voor de kleding vallen. Niet voor de naam! No worries, de labels zijn bewaard en hangen aan de kledinghanger in een gouden envelopje. Deze krijg je samen met je aankoop gewoon mee naar huis.

De mega sale van Kiki duurt zolang de voorraad strekt, wees er dus snel bij. Meer weten over dit geweldige shopping nieuws. Via haar Facebook pagina houdt zij jou op de hoogte van alle pronkstukjes die gekocht kunnen worden. Zie hieronder een kleine greep uit de verzameling van Kiki Niesten.

Deel dit artikel
Back to top