Fashion

De allereerste fotoshoot van Lily Rose Depp is hier!

Nieuw model talent in aantocht! De dochter van Johnny Depp en Vanessa Paradis heeft namelijk haar eerste shoot gedaan. In Oyster Magazine maakte Lily Rose haar debuut met een prachtige editorial. En wij hebben een sneak peek!
 
De modellenwereld mag gaan opletten, want Lily Rose Depp is in aantocht. Tijdens de Chanel Show in april maakte ze haar red carpet debuut en als snel volgde een fotoshoot. Op de red carpet zagen we al hoe prachtig Lily Rose wel niet is. Een editorial shoot kon dus natuurlijk niet uitblijven. 
 
Met zo'n 249 duizend volgers op Instagram geeft Lily hier een sneak peek van haar shoot. Ook Oyster Magazine en Dana Boulos, de fotografe, konden niet achter blijven en plaatsten beiden een sneak peek van de shoot. Allemaal even prachtig met Lily Rose smizing. Lily Rose is nog maar 15 jaar oud, maar we kunnen nu al zien dat we nog veel van deze jongedame kunnen verwachten. Go Lily Rose!

De complete shoot hebben we nog niet voor je, maar wel een sneak peek (zie hieronder). En die laat ons al genoeg moois zien... We kunnen niet wachten op de rest van de editorial!

 
 
 

@danaboulos @oystermagazine ☺️ http://www.oystermag.com/introducing-lily-rose-depp-shot-by-dana-boulos

Een foto die is geplaatst door Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) op

 

@lilyrose_depp for @oystermagazine shot by me 🌷

Een foto die is geplaatst door Dana Boulos (@danaboulos) op

 

Introducing: @lilyrose_depp, now on oystermag.com 🌸 shot by @danaboulos ✨

Een foto die is geplaatst door Oyster Magazine (@oystermagazine) op

Deel dit artikel
Back to top