Winnen

River Island opent deuren in Den Haag + win 3x € 100,- shoptegoed!

Dat wij fan zijn van River Island is geen geheim. Regelmatig komen er items van de modeketen voorbij in de Wat draagt Fashionscene, plaatsen we lekkere lookbooks en shoppen we stukken uit de collecties voor de 10x. We staan dan ook te springen om jullie te vertellen dat er een nieuw filiaal geopend wordt in Den Haag én wij 3x € 100,- shoptegoed weg mogen geven om dat te vieren!

De nieuwe River Island vestiging opent zaterdag 25 april om 10:00 uur aan de Grote Marktstraat in Den Haag. Op de begane grond vind je de vrouwencollectie op een oppervlakte van maar liefst 430m2! De mannen- en kidscollecties vind je op de eerste verdieping.

  

Tijdens de opening van de River Island store in Den Haag op 25 en 26 april zullen er het hele weekend extra activiteiten plaatsvinden. Take notes: de eerste 100 mensen in de rij ontvangen een voucher van een waarde tussen de € 20,- en € 200,-. DJ Sunny zal de opening feestelijk inluiden en lokale DJ's draaien het hele weekend de juiste shopping tunes. Daarnaast kun je je nagels laten versieren door de nailartists van Trash & Ready en kun je je vriend parkeren bij de Barber shop. En als je een foto maakt bij de photobooth kun je ook nog eens meedoen met een Instagram competitie voor mooie prijzen!

 

WIN!

Als klapper op de vuurpijl mogen we ook nog eens 3x € 100,- shoptegoed weggeven. Wil jij er één winnen? Dat kan! Meedoen is makkelijk. Like ons op Facebook en laat ons weten welk item jij hoopt te scoren bij River Island!

Deel dit artikel
Back to top