Fashion

HET perfecte cadeau voor Moederdag!

Moederdag is een dag die we niet zomaar voorbij mogen laten gaan. Het is de perfecte dag om je moeder te vertellen hoe erg je haar waardeert. Een sieraad is persoonlijk en een mooi cadeau om aan je moeder te geven. Pandora heeft de mega populaire Pandora Essence Collection. De collectie bestaat uit charms die symbool staat voor een bepaalde waarde. Een waarde die bij jouw moeder past en precies laat zien wat een geweldige mama zij is. HET perfecte cadeau voor moederdag!

 
De Essence collectie is sinds november 2013 gelanceerd. Er is uitvoerig onderzoek gehouden onder duizenden vrouwen van over de hele wereld met de vraag: Wat beweegt haar echt? Waar is zij mee bezig? Wat zijn de waarden die voor haar symbool staan of van waaruit ze (meer) zou willen leven? Allemaal vragen waaruit Pandora de meest voorkomende waarden heeft geselecteerd en heeft samengevoegd in de Pandora Essence Collection. Elke charm staat symbool voor een bepaalde waarde, die in de charm gegraveerd is.

Met moederdag coming up, is dat natuurlijk ook erg leuk. Want mannen komen en gaan, de liefde van een moeder blijft altijd bestaan. Laat haar dat weten met een passend cadeau, wat ze de rest van haar leven zal koesteren! 

 
Wist je dat de charms allemaal precies op hun plek blijven zitten op de armband daar waar jij de charm loslaat..? Dat komt door de siliconen grip die aan de binnenkant van de charm is bevestigd. Leuk om zo dus ook verschillende designs te maken met de charms: Allemaal dichtbij elkaar op de armband, of juist uit elkaar. 1 charm, of ’s avonds tijdens een feestje extra veel charms. Zo blijf je leuke stijlen ontdekken.
 
 
pandora essence collectionpandora essence collection
 
pandora essence collectionpandora essence collection
 
Voor mama!
Voor moederdag koos Tess voor haar mama de charm Peace. Dit omdat haar moeder altijd rust in het gezin brengt en heel lief en zorgzaam is. 
 
 
pandora essence collection

Wil jij meer weten over de Pandora Essence Collection en ook jouw moeder blij maken met dit mooie cadeau? Bezoek dan snel een van de Pandora winkels of shop de collectie in de webshop

Deel dit artikel
Back to top