Fashion

20 tips die jouw leven direct een stukje aangenamer maken

Het is al zwaar genoeg om een vrouw te zijn in deze wereld waarin altijd maar van je wordt verwacht dat je een volleerde gastvrouw, BFF en perfect girlfriend bent. Daarom hebben wij 20 life hacks voor je op een rijtje gezet, om het volwassen leven wat gemakkelijker te maken!

1. Ga naar de supermarkt en koop de volgende items: balpennen, nagellakremover, Advil en AA batterijen. Herhaal dit één keer in de paar maanden en voilà: your life just got easier!

2. Oh, en vergeet een setje postzegels niet!

3. Verstop een extra sleutelbos bij je voordeur. Het zal je verbazen hoe vaak je die suckers vergeet.

4. Is het al weken geleden sinds je je bed hebt verschoont maar hebt je er écht geen zin in? Verschoon enkel je kussensloop! Huidaanslag op je lichaam kun je verstoppen onder kleding, maar onzuiverheden op je gezicht zijn een no go.

5. Geloof in de kracht van een glas water naast je bed. Ben je ooit gehydrateerd wakker geworden? Give it a try, het is spectaculair!

6. Vind een serie die je leuk vindt, maar niet verslavend is voor tijdens het schoonmaken in huis.

7. Als je thuis werkt, zorg dan voor een drinkfles met een inhoud van minimaal 1 liter zodat je niet honderd keer hoeft op te staan (en afgeleid wordt).

8. Zorg voor keukenrol in de buurt van je eating zone, zodat je de strijd tegen het onvermijdelijke morsen aan kan gaan.

9. Telefoon opladers: hier, daar, overal. Je kunt er nooit genoeg hebben! Maar laat ze wel op hun vaste plek liggen..

10. Neem geen genoegen met het standaard D36AW00002wfrE0000Z wachtwoord voor je wifi. Hoe irritant is het als je hem altijd op moet gaan zoeken als er iemand over de vloer komt?

11. Stop een tampon in al je tassen. Je bent zojuist een fairy godmother of je eigen BFF geworden.

12. Griekse yoghurt heeft een lange houdbaarheidsdatum én maakt je niet dik. Inslaan die handel!
 
13. Zet vooraan iedere afspraak in je agenda de afgesproken tijd (bijvoorbeeld: 16:15 - Schrijf een lijst met life hacks om het leven makkelijker te maken). Even better: lieg tegen jezelf en schrijf op dat het een kwartier eerder moet gebeuren. Goodbye stress!
 
14. Gebruik Dropbox.
 
15. Gooi alle reclamefolders direct weg, zodat ze je leven niet kunnen verwoesteren en/of rommelig maken. Need not, want not.
 
16. Als je een hekel hebt aan voicemails, spreek dan in dat je voorkeur uitgaat naar een e-mail of (whatsapp) bericht. Het is misschien wat onconventioneel maar het is zeker beter dan being the chick with the full mailbox.
 
17. Wenkbrauw. Gel. (Tegen onhandelbare wenkbrauwen, eigenwijze haartjes, moe uitziende wimpers en meer..)
 
18. Verwijder je bezweette sport bh direct na een workout, om onvermijdelijke de sweat freeze toch te vermijden. Je hebt jezelf zojuist van een extra uur shower-free computer tijd voorzien, you master of the universe.
 
19. Bewaar een map met handige afbeeldingen - je rijbewijs, je zorgpas, identiteitskaart en/of paspoort - in je Dropbox. Iets minder erg als je je portomonnee weer eens verliest, maar toch niet doen hoor!
 
 
20. Lukt het jouw ook niet om je fruit en groentes vers te houden en/of op tijd op te eten? De vriezer is vanaf nu je beste vriend! Bonus: bevroren druiven zijn net snoepjes op een warme zomerdag!
 
 
Deel dit artikel
Back to top