Fashion

Lookbook: Horlogemerk Daniel Wellington

Het verhaal achter Daniel Wellington begint met een reis aan de andere kant van de wereld, waar Filip Tysander, de oprichter van het merk, een intrigerende man van de Britse eilanden ontmoet. Deze ware gentleman had een klassieke stijl en droeg zijn vintage horloges met oude NATO bandjes. Tysander was zo geïnspireerd dat hij besloot om de stijl van deze heer te verwerken in een horlogecollectie. Zijn naam? Daniel Wellington natuurlijk.

Het Ontwerp
De horloges van Daniel Wellington zijn tijdloos en klassiek. Ze zijn slechts 6mm dik wat zorgt voor superieur draagcomfort. Daniel Wellington heeft zowel een dames- als herencollectie, waar de diameter van de damesmodellen net iets kleiner is. Het traditionele ontwerp, uitgevoerd in rosé goud en zilver, past goed bij de diverse kleuren en patronen van de NATO bandjes. Daarnaast zijn er ook lederen bandjes beschikbaar voor een extra verfijnde look. 

De NATO Bandjes
De NATO bandjes, oorspronkelijk afkomstig van het Britse leger, zijn een belangrijk onderdeel van de Daniel Wellington horloges. De bandjes kunnen verwisseld worden en zijn beschikbaar in verschillende prints en kleuren. Zo creëer je eenvoudig een ander horloge voor elke dag van de week, geschikt voor iedere gelegenheid.

Lookbook SS15

We hebben de fijnste looks uit de nieuwe collectie voor je verzameld!

Hier wordt een mens toch hebberig van? De horloges worden o.a. verkocht bij de Bijenkorf en Hutspot en bij boutiques als Velour, Property Of… en Anna + Nina in Amsterdam en het Rotterdamse OB65. Daniel Wellington is tevens online verkrijgbaar via www.danielwellington.comen www.10-35.com.

Deel dit artikel
Back to top