Fashion

Start Rihanna een nieuwe trend?

We hebben allemaal een grote liefde voor alles wat Rihanna draagt en doet. Waarschijnlijk omdat de zangeres niet bang is om risico's te nemen. Ook op het gebied van beauty weet de zangeres vaak net even wat verder te gaan dan wat 'normaal' is. Herinneren we allemaal nog RiRi's look met de groene lipstick? Dit keer is het niet haar lipkleur, maar haar wenkbrauwen die onze aandacht trekken.

Toen de zangeres haar eerste single van het langverwachte nieuwe Album R8 uitbracht, vielen de ogen meteen op haar make-up look. In plaats van een alledaagse perfect ingekleurde en keurige wenkbrauwen ging Rihanna voor een hele andere brow look. Rihanna's make-up artist Yadim koos voor een volledig rechte versie. Het is een lijn die we niet vaak zien. In Noord-Korea is de rechte wenkbrauw look een grote trend, alleen dan minder heftig als die van Rihanna.

RiRi is niet zo druk bezig met het volgen van de trends, ze maakt ze liever! Bij de heftig ingekleurde wenkbrauwen ging Yadim voor eeen smudgy eye make-up en een bold lipliner look. Wij vinden Rihanna er prachtig uitzien natuurlijk. Haar Instagram naam is niet voor niets badgalriri toch?

 

rihannaNOW.com #R8 #BBHMM #March26

Een foto die is geplaatst door badgalriri (@badgalriri) op

 

#BBHMM

Een foto die is geplaatst door badgalriri (@badgalriri) op

Deel dit artikel
Back to top