Fashion

Trend: Suède

Als je naar trend reports kijkt, worden de trends voor komend seizoen bijna altijd aan de hand van de catwalk bepaald. Toch halen de meeste fashionista's hun inspiratie gewoon van straat! In deze rubriek licht Fashionscene trends uit met inspirerende streetstyle beelden.

De catwalks voorspelde voor komende zomer unaniem dat de 70's trend een mega comeback maakt. Flared jeans, fringe, bohemian jurken, bloemenprints, uitgewaste jeans, hoge veterlaarzen en suède maken deze looks compleet. Suède is één van de meest tijdloze thema's binnen deze trend en ook de meest toegankelijke voor vrouwen die niet meteen full-on flowerpower willen gaan.

Met een vintage suède fringe jack, het trendy button-up rokje wat nu zelfs highstreet merken als Zara en Topshop hebben opgepakt, of een mooie tas, maak je de trend al helemaal draagbaar. Eindeloos te combineren en vrijwel seizoenloos: suède is niet alleen een voorbijgaande trend maar ook een goede investering die iedere kledingkast kan gebruiken! De speling met kleuren is ook één om naar te kijken; cognac is de klassieker maar diep rood, donkerblauw, donkergroen en zwart zijn ook leuk om mee te experimenteren.

Lookastic

Lisa Marie Fernandez 

Tilda, Sasha

WWW

Look de Pernille

Camille over the Rainbow, Accessoryo

Hanneli

Laia Magazine

Tommy Ton

 

Madame Musique

Hanneli 

 

stylecaster

stylecaster

Apartment34

Deel dit artikel
Back to top