Fashion

Best buys: Nelly.com

Verdwaal jij ook altijd tijdens het online shoppen? Heb je geen zin om uren te zoeken naar leuke items? Wij zetten iedere week de musthaves van een webshop voor je op een rijtje. Vorige week lieten we al de best buys van Urban Outfitters zien en deze week is het de beurt aan Nelly.com.

Nelly.com is de grootste webshop van Noord-Europa. Wanneer je naar de site gaat waan je je in een shopwalhalla. Van kleding tot schoenen, sieraden, sport- en badkleding, accessoires en make-up, ze hebben het allemaal. Misschien ken je Nelly.com nog van de strakke korte jurkjes en de hoge hakken, maar dat is inmiddels wel veranderd. Het merkenaanbod is de afgelopen jaren erg uitgebreid (850 merken!). Zo kun je hier je favoriete designeritems van bijvoorbeeld Marc Jacobs, Balenciaga en Chloé shoppen, maar ze verkopen ook de meer betaalbare merken zoals River Island, Miss Selfridge en Cheap Monday. We like! Nog een voordeel aan de Zweedse webshop: verzenden naar Nederland en België is gratis! En lang op je bestelling wachten hoeft bij Nelly.com ook niet; binnen 2-4 werkdagen kun je jouw geshopte items thuis verwachten. Daar worden wij nou blij van!

Nu kun je natuurlijk niet wachten om te gaan shoppen en dat begrijpen wij. Met de zomer in aantocht en de festivals in zicht wordt het tijd dat je jouw wardrobe summer-proof gaat maken. Wij zochten alvast de musthaves voor deze zomer. Shop ze hier! Bye bye bankaccount. 

 

 

 

Maxi dress, MinkPink, €109,95, Nelly.com               Leather bag, Pieces, €99,95, Nelly.com

 

Jurkje met kant, MinkPink, €109,95, Nelly.com       Ronde zonnebril, NLY, €12,95, Nelly.com

 

Playsuit, Ginger Frizz, €54,95, Nelly.com       Kimono, Kiss The Sky, €64,95, Nelly.com

 

Zwart jurkje, Miss Selfridge, €57,95, Nelly.com       Sandalen, Windsor Smith, €129,95, Nelly.com

 

Crop top, Miss Selfridge, €42,95, Nelly.com       High waisted jeans, Cheap Monday, €69.95, Nelly.com 

 

Maxi dress, Samsøe Samsøe , €128,95, Nelly.com         Fedora hoed, River Island, €57,95, Nelly.com

 

Marmer look iPhone 5 hoesje, JFR, €14,95, Nelly.com        Contour Kit, Anastasia, €64,95, Nelly.com

Deel dit artikel
Back to top