Fashion

Q&A met de Zweeds/Amsterdamse blogger Kristel Anna

Geboren in Scandinavië, wonend in Amsterdam. Ze is 24 jaar, werkt als product manager en blogger en heeft altijd al een passie voor mode gehad. Normaal zijn is ook maar zo gewoon, dus absoluut geen optie voor de bijzondere Kristel Anna. Eén van haar motto's is; "Speak your mind and be creative while you can, young spirits still run free".
 
Vandaag spreken we de mooie Kristel Anna over haar motivatie en inspiratie om te schrijven op haar blog; KristelAnna.com en haar Instagram account. Wat houdt haar bezig, wat vindt zij hot and not? Kristel houdt van scherpe quotes, gezond ontbijten, inner peace, de wereld, haar vriendinnen en een feestje op z'n tijd! Wij wilden alles weten van deze coole chick. 
 
 
Waarom ben jij begonnen met KristelAnna.com?
Toen ik naar Amsterdam verhuisde begon ik pas met schrijven. Ik liep stage bij een PR bureau en woonde midden in het centrum van Amsterdam aan de Keizersgracht. Ik raakte geinspireerd door van alles om me heen. Natuurlijk voornamelijk door de hip geklede mensen in Amsterdam. Ik ben opgegroeid in een kleine stad in Zweden, ik woonde daar tot in mijn tienerjaren. Toen ik naar Amsterdam verhuisde wilde ik me graag online uiten over mijn kijk op de ‘mode’ wereld.
 
Waar schrijf je over?
Ik schrijf voornamelijk over mijn dagelijks leven, wat op mijn pad komt en wat mij inspireert. Dit vanuit een basis van styling, mode, en lifestyle.
Ik vind het super leuk om me creatief te uiten door middel van foto's en collage's, voornamelijk via Instagram. Dit link ik dan naar mijn blog.
 
 
In welke inspiratietrip zit jij nu?
Goed voor jezelf zorgen! Ik merk dat ik steeds meer bewust raak van wat er om me heen gebeurt. Hoe we beter kunnen zorgen voor onze wereld. Maar ook hoe ik gezond kan leven, wat ik moet eten en toch kan genieten van de ‘foute’ hapjes. Dit inspireert mij nu. Daar komen natuurlijk ook bepaalde mode gerelateerde styles bij kijken. Ik vind het geweldig hoe we nu steeds meer recyclen en bewust om gaan met kleding. Door bijvoorbeeld te combineren met de vintage & second hand look.
 
 
 

#letsgo #new #week #ambition #plans #future #love #dedication #mind #believe #power #strength

Een foto die is geplaatst door Kristel Anna (@kristelanna) op

 
Noem drie dingen die nu hot & happening zijn?
-De urban look 
-Organic lifestyle
-Extreme prints
 
Drie dingen die echt niet meer kunnen?
-Beanies
-Dip-dyed haar (maar uitgroei mag weer wel)
-Het woordje ‘’Swag’’
 
Wat zit er nu in je tas?
Op dit moment heb ik in mijn Adidas tas een super goede handcreme voor de koude dagen, een "Raw Bite Vanilla Berries" als tussendoortje en m'n twee lievelings lip producten van Dr. Organic.
 
 
Waar wordt jij blij van?
Als ik vroeg wakker kan worden op mijn vrije dag. Als de zon schijnt en ik een outfit aan kan (zonder m'n winterjas haha) en ik volledig van mijn dag kan genieten door te gaan sporten, shoppen en lekker kan lunchen met vriendinnen!
 
Als je later groot bent, dan...?
Heb ik mijn eigen hotspot. Waar allemaal hangmatten hangen en grote kussens op de grond liggen en iedereen kan genieten van een vers sapje en in alle rust de nieuwe trends kunnen lezen in hun favoriete bladen.
 
 
Favorite track: Missy Elliot : 'Work it'
Boek: Perks of being a wallflower
Hang-out: Lite/Dark Utrechtse Straat
Drankje: Chai Latte Soya
Beauty Product: Lush Popcorn scrub (ruikt ook zo lekker!)
Stad: Stockholm
 
Volg Kristel Anna op Instagram om helemaal op de hoogte te blijven. Meer over haar leven, inspiratie en haar grillen en chillen lees je op kristelanna.com
 
 
Deel dit artikel
Back to top