Fashion

Dé travel essentials van Fashionscene

'Ik ga op reis en ik neem mee..?' Deze zin maakte een rondje op de redactie van Fashionscene. Wat zijn nou échte musthaves die onmisbaar zijn voor in je reistas? We waren het erover eens wat de basis essentials zijn voor op reis, maar natuurlijk hadden we ook allemaal onze persoonlijke favoriet. We hebben de musthaves van de dames van Fashionscene voor je op een rijtje gezet!

Sommige reis items heb je misschien al op je inpak lijstje staan. Voor die spullen die je er nog niet op hebt staan is dit misschien een leuke aanvulling. Mocht je bijna op reis gaan geeft dit je misschien inspiratie tijdens het pakken. Enjoy packing!

Reis essentials:

reis essentialsreis essentials

Doorzichtige tasjes: Forever 21 €5,-
Een goedkope en bijna overal te verkrijgen travel essential zijn doorzichtige tasjes. Hier kun je je gezichtsproducten en/of make-up producten in kwijt. Doordat het tasje doorzichtig is weet je precies wat erin zit en zit je niet uren te zoeken naar dat ene product. Bovendien is dit tasje perfect voor de bagage controle op Schiphol. Handig hé?!

Antibacteriële handgel: Cowshed, Asos €6,83
Tijdens het reizen wordt je blootgesteld aan honderden bacteriën om je heen. Een antibacteriële handgel is dus een echte must als je op reis gaat. Het laatste wat je wilt is ziek worden op vakantie, dus zorg dat je er altijd eentje bij je hebt!

 

reis essetialsreis essentials

Mini's: Korres, Asos €13,66


Ze zijn schattig en heel erg handig: mini's. Je hebt meestal naast een full size product ook een mini variant hiervan. Deze zijn perfect voor als je gaat vliegen, aangezien je je dan aan een bepaalde limiet moet houden. Ook wanneer je een korte reis maakt en niet te veel ruimte kwijt wilt zijn aan full size producten zijn mini's de ideale oplossing voor op reis.

Make-up doekjes: Korres, Asos €9,56
Tijdens het vliegen en tijdens een lange autorit gaat je huid niet meer zo prettig en fris voelen. Vooral als je make-up op hebt gedaan kan het zijn dat je je huid liever even wilt opfrissen. Make-up doekjes zijn er in allerlei varianten en geurtjes. Binnen 1 minuut voel je je weer fris en fruitig.

 

De favorieten van de Fashionscene redactie

reis essentialsreis essentials


Tess: Rituals Eve's Kiss lip gloss, De Bijenkorf €8,50
Tess haar favoriete reisproduct is de Eve's Kisses lip gloss van Rituals. Droge lippen tijdens het reizen is echt een no go voor Tess en eigenlijk wel voor iedereen bij de redactie van Fashionscene.

Sanne: Rituals Brightening Face Exfoliator, De Bijenkorf €12,50
Net als droge lippen wil je ook geen droge huid na het reizen. Als jouw huid gewend is aan peelings en exfolieren dan is het goed dit op een vakantie ook te doen! Sanne houdt haar huidje graag perzikzacht en haar favoriet is de exfoliator van Rituals.

 

reis essentialsreis essentials

 

Eline: Rimmel London Stay Matte Pressed Powder, Asos €4,36
Eline haar all time favorite is deze poeder van Rimmel. Of ze nu aan het reizen is of niet dit product is altijd in haar handtas te vinden. Voor als je even snel een touch up nodig hebt en een shiny huid wilt tegen gaan is deze Rimmel poeder een échte aanrader!

Daphne: Rimmel London Brow This Way Eyebrow Gel, Asos 4,36
Zonder een wenkbrauwgel of potlood gaat Daphne niet de deur uit! Zelfs wanneer ze een no make-up day heeft zorgt ze er wel altijd voor dat haar wenkbrauwen gedaan zijn. It's all about the brows right?!

 

We zijn super benieuwd: wat zijn jouw travel essentials?

Deel dit artikel
Back to top