Fashion

Lachen: 10x bloopers on stage

Dat Madonna pasgeleden een flinke smakkerd maakte tijdens de Brit Awards liet ons weer terugdenken aan andere bloopers tijdens optredens. Wij hebben de vermakelijkste blunders voor je op een rij gezet!

Rondvliegende extensions, Beyonce’s haar dat blijft hangen in een blower, Rihanna die struikelt op het podium, een overgevende Justin Bieber...and more. Als je behoefte hebt aan een potje lachen, bekijk dan snel de volgende filmpjes.

J. Lo laat een spoor van extensions achter.


Beyonce is een echte professional en blijft stug doorzingen als haar haren vast blijven zitten in een blower.


Ok, deze is misschien niet zo grappig...eerder een beetje viezig. Een overgevende Lady Gaga tijdens een optreden in Barcelona.


We blijven nog even in het kots scenario hangen. Justin Bieber is ook misselijk on stage, op minuut 2.11...katertje Justin? 


Pink wordt 'gelanceerd' van het podium. Haha. Arme Pink.


Oh sh#t, John Legend raakt zichtbaar sexueel opgewonden. Volgende keer je linnen broek beter in de kast laten hangen Johnny. Deze video mochten we helaas niet plaatsen op de site, maar je kunt het hier bekijken. 


Iggy Azalea valt van het podium, wellicht vanwege de zwaartekracht van haar achterwerk...dit overkomt haar namelijk vaker. Maar pro als ze is blijft ze altijd gewoon doorrappen.


Michelle van het voormalig Destiny's Child gaat op haar plaat, Kelly kijkt even vanuit haar ooghoeken, maar Queen B kijkt niet op of om...the show must go on.


Rihanna valt op haar knietjes, auw.


And last but not least, heet hoofd Kanye valt op het podium. Haha!


Nou, we hebben weer even kunnen lachen. Maar eerlijk is eerlijk...doe het ze maar eens na, zonder een kik te geven gaan de sterren gewoon door met optreden! Chapeau!

Deel dit artikel
Back to top