Fashion

Wat draagt Fashionscene? #60

Dagelijks schrijven zij over trends, ontwerpers, shows, DIY's en outfits. Maar wat dragen zij zelf, tikkend achter hun laptops? In de rubriek 'Wat draagt Fashionscene' zie je iedere week snapshots van de looks van de Fashionscene redactie!

Deze week genoten we van het fantastische lente weer bij hotel De Hallen, vlakbij ons kantoor! We kunnen niet wachten totdat het nog nét iets warmer weer wordt, zodat we hier lekker kunnen chillen op het terras. Voor nu hebben we het gelaten bij wat oufit foto's. Geniet van het scrollen door onze looks van deze week!

keds

Tess zorgt dat haar witte, nieuwe Keds de show stelen door ze te combineren met donkere items. Haar blouse is van Zara, jeans van River Island en die fantastische choker van Regal Rose zagen we al eerder voorbij komen!

 

Daphne showt ons haar sexy split dress van River Island waaronder ze een jeans van Monki en laarsjes van Sarenza.nl draagt. De korte ketting scoorde ze op Etsy.com en de lange kreeg ze van een vriendin. Haar favoriete oorbellen zijn van de wereldwinkel op het Rokin in Amsterdam.

 

Priscilla ging net als Tess voor een donkere look met lichte schoenen als eyecatchers. Haar top, blazer en broek zijn van Zara. De zonnebril op haar neus is een Ray Ban en haar witte gympies zijn uiteraard van Converse. De prachtige kleur op haar lippen is het Maybelline colour drama intense velvet lippencil in de kleur 510, red essential.

Sanne combineerde haar comfy Adidas Originals met een zwarte jeans van Vero Moda en een crop trui met kleurrijke print van Monki. De matchende lipstick is de Ultimate Stay in de kleur Plum & Base, 070 van Catrice.

 

Priscilla draagt zwiert haar prachtige Primark jurkje vrolijk op en neer in het zonnetje! Het jasje wat ze erop draagt is van Zara en haar schoenen komen van Monki.

Tess droeg een fantastisch t-shirt van Marc O'Polo en matchte daar haar Nike Air Force one's mee. De ripped jeans is van River Island en haar blazer van Vero Moda. Tess' haar ringen zijn van Fashionology en Pandora en de zonnebril op haar neus komt van Primark.

 
 
Meer outfits van de Fashionscene redactie zien? Bekijk ook onze vorige editorials:
Deel dit artikel
Back to top