Fashion

Kim Kardashian showt maar ontkent verse botox lippen

Dat Kim Kardashian-West beschuldigd wordt van fillers, plastische chirurgie  en whatever er in dat straatje valt, is geen nieuws. But she strikes again! Kim K. plaatste een pouting selfie met het onderschrift: 'New Avi Alert #LipLinerOnFleek.' Gebruikt Kylie Jenner's grote zus nu dezelfde smoes als haar kleine, plumped lipped zusje?!
 
Een bron vertelde UsWeekly dat Kim regelmatig bezoekjes brengt aan plastische chirurgen om haar youthful glow te behouden. "She's had fillers all over her face." Kim zou behandelingen krijgen in haar neus, wangen en kin. De moeder van rebelse 1-jarige North West, zou geen injecties rond haar ogen willen omdat ze hier een slechte ervaring mee heeft gehad in 2012. "She didn't like it," aldus de bron. "She avoids that area now."
 
Over lipfillers word niet gesproken. Kim beweert zelf dat ze het effect met lipliner bereikt heeft, maar na het zien van paparazzi shots hebben wij zo onze twijfels. Oordeel zelf:
 
 

New Avi Alert #LipLinerOnFleek

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

 
 
Kim is niet het enigste lid van haar familie die van volle lippen houdt. Haar jongere zusje is al tijden in het nieuws om haar inflated pout.
 
 

front camera round 2

Een foto die is geplaatst door Kylizzle (@kyliejenner) op

 
Net zoals haar grote zus beweert Kylie haar volle lippen te bereiken met lipliner. Maar wij trappen hier natuurlijk niet in..
Deel dit artikel
Back to top