Winnen

WIN: 3x NOOSA Pachamama armband t.w.v. €29,95

Al eerder deze maand stelden we je voor aan het Amsterdamse merk NOOSA. NOOSA wil de wereld graag mooier maken. Hun sieraden en accessoires worden daarom ook van duurzame materialen geproduceerd, handgemaakt met een grote voorliefde voor fairtrade. Ze laten zich inspireren door diezelfde mooie wereld, haar mensen, verhalen, gebruiken en tradities.

NOOSA-Amsterdam is 5 jaar geleden opgericht door de twee Nederlandse vrouwen Nathalie Mangnus en Alette Zeijlstra die op hun wereldreizen geïnspireerd raakten door alle culturen en symbolen die ze tegenkwamen. Alle indrukken die ze wereldwijd opdeden hebben ze verwerkt in fashion accessoires en Chunks®.

WIN! 

Onze blik viel meteen op de Pachamama armbandjes van alpaca wol. Goed nieuws: we mogen drie stuks in de kleuren roze/oranje/ beige weggeven! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op zo'n prachtig stukje armcandy ter waarde van €29,95 is: like en deel de winactie en laat in een reactie weten waar jij dit zomerse item mee gaat combineren!

Deel dit artikel
Back to top