Fashion

Dé website voor dat ene item wat je al zolang zoekt!

Ben jij soms uren aan het zoeken naar die perfecte killerheels of dat gouden horloge? Maar kun je ze niet vinden? Wij hebben onlangs een website ontdekt waar je met één druk op de knop hulp krijgt bij jouw zoektocht, namelijk www.reequest.com. Het is heel simpel en lekker, allemaal van achter je laptopje te regelen.
 
Het enige wat je hoeft te doen is dat wat jij zoekt op de website te plaatsen. Het leuke van Reequest is dat je op elkaars vragen kunt reageren en zo elkaar kunt helpen. Op de website zijn er vervolgens verschillende categorieën te vinden, waar een reequest geplaatst kan worden. De leukste hotspots en trendy restaurantjes kan je vinden bij food & drinks. En mooie bedden of terrasstoelen zijn te vinden in de categorie home & decoration. Toen wij op deze website gingen kijken kwamen we veel mode producten tegen die wij graag met jullie willen delen. 
 
Weet jij het antwoord op de 5 fashionable reequests?
 
ReequestReequest
 
Hoed                                                                                                              Adidas
 
ReequestReequest
 
Armband                                                                                                    Leren jasje
 
Reequest
 
Bikini top
 
 
Tip: wij zagen dat Reequest een leuke winactie heeft waarbij je een Beautybox kunt winnen. Het enige wat je hoeft te doen is een Reequest te plaatsen en deze te delen op Facebook. Succes!
Deel dit artikel
Back to top