Fashion

Kom jij naar de VIP Rabeanco shopping night?

Fashionscene organiseert samen met het geweldige tassenmerk Rabeanco een exclusieve shopping night met mega kortingen en give aways! En jij kunt er bij zijn! Wil jij met een vriend, vriendin, zus of moeder naar deze gezellige avond komen? Lees dan snel verder. 

Wij zijn groot fan van het nieuwe tassenmerk Rabeanco. Prachtige leren tassen in elke kleur en maat, van de mooiste kwaliteit leer gemaakt. What's not to love?

 

VIP shopping night! 

Omdat wij een speciale band met het merk hebben en jullie ook graag kennis willen laten maken met de mooiste tassen van dit moment, hebben we iets leuks weten te regelen. Op donderdagavond 26 maart zal Rabeanco speciaal voor Fashionscene en haar lezers de deuren openen in de Hartenstraat 8b te Amsterdam. Onder het genot van een hapje en een drankje kan jij hier als eerste de nieuwe collectie bekijken, shoppen met een korting van maar liefst 30% en alsof dat nog niet leuk genoeg is... Iedereen die deze avond wat koopt krijgt een gratis goodie mee EN we verloten ook nog eens een prachtige tas aan het einde van de avond. Kortom: Hier wil je bij zijn!

Details

- Donderdag 26 maart van 19.00 uur tot 21.00 uur

- Locatie: Hartenstraat 8b Amsterdam

- Exclusieve korting van 30% op iedere aankoop

- Persoonlijk stijladvies van de Rabeanco salesgirls & de redactie van FS!

- Een hapje en een drankje on the house

- Een 'Last Chance to Buy' hoekje met final sale items die je met mega korting kunt scoren

- Free goodie bij iedere aanschaf

- Give away van een geweldige Rabeanco tas. Word jij de gelukkige winnaar?

Ben jij er bij? 

Wat moet je doen om hierbij aanwezig te zijn? Niet veel! Stuur ons een mailtje via info@fashionscene.nl en als jij bij de eerste 40 aanmeldingen zit dan krijg je volgende week al een reply van ons dat je op de lijst staat!

Check de website van Rabeanco voor een voorproefje van alle mooie tassen die deze avond te shoppen zijn! Tot de 26?

Deel dit artikel
Back to top