Beauty

De Soft Shades nagellakjes van OPI

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Hou je niet zo van knalkleuren maar wil je toch je nagels lakken? Dan is de Soft Shades collectie de uitkomst! OPI lanceert ieder jaar een SoftShades collectie en dit jaar staan de lakjes in het teken van het thema 'trouwen'. Maar of je nu een voorjaarsbruid bent of niet, who cares? Deze lakjes zijn té leuk om te laten liggen!

 

soft shades 2015

 

v.l.n.r.: Chiffon My Mind · Petal Soft · Put It in Neutral · Act Your Beige! · This Silver’s Mine! · Make Light of the Situation

De SoftShades collectie bestaat uit zes zachte, stijlvolle transparante tinten met een vleugje romantiek. Of je nu gaat voor een subtiele transparante tint, een bescheiden glittertje, of juist een gewaagde combi van twee kleuren; de SoftShades maken jouw trouwlook - of zachte voorjaarsoutfit - helemaal compleet! Fashionscene's Marlien probeerde de lakjes uit!

soft shades opi

Hou er rekening mee dat de lakjes echt subtiel zijn, en vooral een mooie glans geven op je nagels. Heel geschikt dus voor meiden die gaan voor een neutrale, verzorgde look. Wil je meer kleur? Dan heb je toch wel een paar laagjes nodig.

soft shades opi 2015

Op bovenstaande foto draag ik de kleur 'This Silver is Mine', een super mooie zilveren kleur. Deze kleur dekt beter dan de rozige tinten uit de collectie. Ik ben verliefd!

De SoftShades van OPI zijn vanaf april verkrijgbaar voor 14,25 per stuk (15 ml). 

Deel dit artikel
Back to top