Fashion

Trend: de Septum Piercing

Als je naar trend reports kijkt, worden de trends voor komend seizoen bijna altijd aan de hand van de catwalk bepaald. Toch halen de meeste fashionista's hun inspiratie gewoon van straat! In deze rubriek licht Fashionscene trends uit met inspirerende streetstyle beelden.

Scarlett Johansson, Rihanna, Zoë Kravitz, Lady Gaga, Jessica Biel en Kendall Jenner zijn slechts een handje vol celebs die zijn gespot met de trendy septum piercing. De meest in-your-face (letterlijk) piercing die ooit een subcultuur statement was, is de afgelopen seizoenen een trend zo groot geworden dat je zelfs bij Forever21 en Urban Outfitters faux neuspiercings kan kopen.

Op Instagram doet de septum piercing het goed nadat veel bekende bloggers zoals Trop Rouge en edgy modellen als Abbey Lee Kershaw en Candice Swanepoel met de trend werden gespot. Fashionscene is gek op deze trend! Als je stijl er sowieso al zo stoer, androgeen of edgy uitziet dan een neuspiering het missende puzzelstukje aan jou look. Ook als je je iets meer ingetogen, minimalistisch of vrij girly kleedt kan deze trend juist een statement worden voor jou look!

 

Cairusso

Song Of Style

i-D

Lovelyish

Free People

Aris Jerome,

Into The Gloss

Persephone Sunset, i-D

Deel dit artikel
Back to top