Fashion

Designershoppen: Acne Studios

Tijdens de internationale Fashion Weeks komen de mooiste en meest creatieve outfits voorbij, zowel op catwalk als backstage en op straat. De prachtige designer items die gedragen worden geven ons vaak het gevoel dat ze onaantastbaar zijn en zijn weggelegd voor de Gigi Hadid's en Anna Dello Russo's onder ons, maar eigenlijk liggen de items ook voor ons binnen handbereik: De Bijenkorf verkoopt de mooiste designermerken, zowel in de winkel als online.

Vandaag zetten we de fijnste items van een van onze favoriete merken voor je op een rijtje: het Zweedse merk Acne Studios. Een merk in het hogere segment, maar zeker niet onbetaalbaar. Acne Studios verkoopt fijne minimalistische items van een goede kwaliteit. De basic items als T-shirts en truien hebben de perfecte pasvorm en zijn gemaakt van een goede kwaliteit waardoor ze langer meegaan en een luxe uitstraling hebben. Deze Spring / Summer zien we naast de basics een aantal  eyecatchers in de collectie. Onze favorieten? Het glimmende groene bomberjack, de metallic sneakers en het perfecte witter bikerjack. Je shopt de items allemaal bij De Bijenkorf.

Biker jack €1.400,- De Bijenkorf, Jeans €220,- De Bijenkorf

Trui €170,- De Bijenkorf, Schoenen €340,- De Bijenkorf

Bomberjack €480,- De Bijenkorf, Trui €160,- De Bijenkorf

Sandalen €350,- De Bijenkorf, Blouse €300,- De Bijenkorf

P.S. Niet alleen shop je fijne items van Acne Studios voor jezelf, ook voor je vriend / broer / hubby zijn er geweldige pieces.

Trui €219,95 De Bijenkorf, Bomberjack €479,95 De Bijenkorf

Deel dit artikel
Back to top