Fashion

Zet je schrap voor de brelfie, de nieuwe selfie!

Men nemen een borst, een baby, een camera en tadaaa…we hebben een brelfie! De nieuwste variant van de selfie... Na de brelfies van topmodellen Giselle Bunchen en Natalia Vodianova is het gewone volk ook aan het ‘brelfieën’ geslagen.

Er wordt nog eens raar opgekeken als een moeder en plein public haar baby aan het voeden is. De brelfie trend is ontstaan uit protest hierop van de borstvoedende moeders en als solidariteit naar elkaar toe, zodat het publiekelijk borstvoeding geven als iets normaals wordt gezien.

Vorig jaar kwam facebook onder vuur te staan na het verwijderen van een foto van iemand die borstvoeding gaf in bad, de foto zou namelijk de naaktpolicy van facebook schenden. De dame, Kaya Kwright, die de foto in een gesloten facebookgroep postte was in shock en ging in protest. Kaya won en de foto moest weer geplaatst worden.

De meningen zijn verdeeld rondom de brelfie trend. Het zal ongetwijfeld positief zijn om het stigma rondom publiekelijk borstvoeding geven te doen afnemen, en kan het een vertederend plaatje opleveren. Maar op de redactie vinden we het stiekem toch nog uhh…een tikkeltje ongemakkelijk al die brelfies. We hopen niet dat we nu een heleboel boze mama’s op de hals jagen! Wat vind jij ervan?

 

 

happy birthday baby from Paolo, Maxim and I. Love you @antoinearnault S))))

Een foto die is geplaatst door Natalia Vodianova (@natasupernova) op

 

 

 

 

Deel dit artikel
Back to top