Beauty

Een vlekkeloze huid met No Reason to Hide

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

We hebben allemaal wel eens last van rode vlekjes, littekens of pigmentvlekjes. Wat wij gebruiken om dit te verbergen? Concealer! Wij kunnen niet zonder! Maar eigenlijk hebben we die concealer stick helemaal niet nodig. Philosophy heeft namelijk een serum en moisturizer ontwikkeld die onze huidproblemen aanpakt. Dat scheelt dus een hoop gedoe in de badkamer 's ochtends...

De No Reason to Hide-lijn bestaat uit een multi-imperfection transforming serum en een skin-tone perfecting moisturizer. De producten pakken onder andere vlekjes, roodheid, pigmentvlekken en acnélittekens aan. Roodheid en vlekjes worden op korte termijn al minder, en op lange termijn worden ook donkere vlekken aangepakt. Wanneer je de twee producten samen gebruikt, in een dagelijks twee stappen ritueel, geeft No Reason to Hide een natuurlijk mooie teint.

philosophy no reason to hide

Multi-imperfection transforming serum
Het serum is een dagelijkse verzorging die je onder je dagcrème of foundation aanbrengt. Het bestaat uit een combinatie van exclusieve zee- en plantenextracten en vitamine c, die donkere vlekjes neutraliseren. Ook bevat het serum het bekende salicylzuur, dat de ruwe textuur aanpakt en de poriën verfijnt.

serum philosophy

Instant skin-tone perfecting moisturizer
De moisturizer bevat een 'onderhoudsdosis' van actieve ingrediënten plus een spf20, hydraterende bestand- delen en pigmentbolletjes om de huid onmiddellijk te beschermen en te perfectioneren.
 
no reason to hide moisturizer

WIN
Heb jij ook last van vlekjes of littekentjes en wil je de No Reason to Hide-lijn wel eens proberen? Doe dan mee met onze winactie! Wij mogen namelijk 1 x de moisturizer (t.w.v. € 39,94) en 1 x het serum (t.w.v. € 75,50) weggeven! Wat je moet doen? Laat hieronder je gegevens achter en laat ons op onze Facebook pagina weten waarom jij zou moeten winnen. Good luck!

De Philosophy multi-imperfection transforming serum, € 75,50 (30 ml) en Philosophy instant skin-tone perfecting moisturizer, € 39,94 (30 ml) zijn vanaf nu verkijgbaar bij Ici Paris XL.

Deel dit artikel
Back to top