Beauty

Provocalips 16HR van Rimmel London

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Ze zijn een ware hype op YouTube: de Provocalips van Rimmel London. Dit nieuwe lipproduct belooft een sensationele kleur, die tot wel 16 uur blijft zitten. Dat is nogal wat, als je gewend bent dat een lipstick na een paar uur alweer vervaagd... Wij namen de proef op de som!

provocalips

De Provocalips van Rimmel zorgen in twee stappen voor 'kiss proof' lippen. De stick bestaat uit twee kanten: de ene kant van de lipgloss geeft kleur, aan de andere kant bevindt zich een transparante topcoat. De lipsticks worden in Nederland verkocht in zes geweldige kleuren, dus er zit sowieso een tintje voor jou bij!

rimmel provocalips

Hoe het werkt
Breng als eerste de kleur aan op je lippen en wacht tot dit is opgedroogd. Ik ging voor de kleur 'Skinny Dipping' een mooie nude kleur. De eerste laag voelt een beetje gek, want je lippen worden echt een beetje droog. No worries, de topcoat moet er nog overheen! Vervolgens breng je de topcoat aan voor een glossy finish. Die voelt fijn aan, want hij plakt niet en maakt je lippen lekker zacht. Net een lippenbalsem dus.

En inderdaad, na even drogen geeft de lipstick echt niet meer af! Je kunt hem af en toe nog een beetje bijwerken met de transparante coating, zodat je lippen lekker soepel blijven. Wil je de kleur weer verwijderen? Dat gaat het beste met een make-up remover op oliebasis. Je moet wel een beetje boenen.

Beautyblogster Judy van 'It's Judy Time' is ook fan van de Provocalips. Wil je met eigen ogen zien dat de lipstick echt niet afgeeft? Judy heeft ze uitgebreid getest...

 


De Provocalips van Rimmel London zijn vanaf eind februari verkrijgbaar bij geautoriseerde Rimmel verkooppunten voor € 11,99 per stuk. 

Deel dit artikel
Back to top