Fashion

North West verpest modeshows tijdens NYFW

Pas 19 maanden oud, en nu al front row tijdens NYFW...op de schoot van mama Kim, dat wel. North is echter niet heel enthousiast en heeft al twee shows verpest door te huilen. Ooops.

De eerste huilbui van North was tijdens de show van papa Kanye. Mr. West toonde de door hem ontworpen collectie voor Adidas, en de show werd flink verstoord door de huilbui van North. Beyoncé en Anna Wintour, die beide naast Kim en North zaten, waren not amused. Toen North na een tijdje nog niet gestopt was met huilen werd ze afgevoerd. Kanye had een aparte verklaring voor de huilbui van zijn dochter "Misschien vond ze het gewoon spannend voor haar vader. Ze wilde dat mensen niet meer zo gemeen deden tegen haar papa. Want ze weet dat haar papa van de wereld houdt en ze wil de wereld een stukje beter maken," vertelt hij tegen iD Magazine. 
 
De tweede show die North verstoorde was die van Alexander Wang. Weer barstte ze in huilen uit, tot grote ergernis van het publiek. Nicki Minaj zat twee plekken verderop en was net als Beyoncé en Miss Wintour zichtbaar geïrriteerd. Volgens aanwezige fotografen duurde de huilbui dit keer niet lang; ze werd gekalmeerd door een knuffeltje. 
 
Kim krijgt nu een golf van kritiek over zich heen. Is het wel verantwoord is om een klein kind mee te nemen naar modeshows? Waarschijnlijk krijgt North er toch niet veel van mee en bovendien zit ze in een zaal waar keiharde muziek wordt gedraaid. Om nog maar te zwijgen over het vele geflits van fotografen.

Aw, het zal North vast niet aan liefde ontbreken, maar dit vinden we wel een beetje sneu voor haar. Jullie ook niet?
 
 
North West tijdens de Kanye West x Adidas show.
 
North West tijdens de Alexander Wang fashion show

Beeld: Getty
 
Deel dit artikel
Back to top